Atilan iddia o degil, Serhat'in yazdigiEvet şahitim, Sgat zamanında Selim'i avatarına koyup ona methiyeler düzerek dolaşıyordu etrafta![]()
Peki gay olduğunu öğrendikten sonra avatarını değiştirmiş,bu yüzden mi değiştirdi![]()
Atilan iddia o degil, Serhat'in yazdigiEvet şahitim, Sgat zamanında Selim'i avatarına koyup ona methiyeler düzerek dolaşıyordu etrafta![]()
Peki gay olduğunu öğrendikten sonra avatarını değiştirmiş,bu yüzden mi değiştirdi![]()
Yalan
Bana pek inandırıcı gelmediYalanOnunla ilgili degildi bölüm sonrasi Medet beye geçis yaptim sadece
![]()
Neyle tehdit etti seni CigdemOnu da doğruladım![]()
Yalan tabi kiAAAA doğru mu bunlar@S.G.A.T.![]()
Sen kendini yedirme önce.
Tamam inanıyorum sana,zaten forumun huzurunu hep @Çiğdem- bozuyor @MasacRE- yi de kendi emellerine alet etmiş
Evet şahitim, Sgat zamanında Selim'i avatarına koyup ona methiyeler düzerek dolaşıyordu etrafta![]()
@Yiğitt i çağırıp hem suçlu hem güçlü olmaya çalısma ayollSen kendini yedirme önce.![]()
Baskı kurarsan tabi değiştirir,kurma baskı niye kuruyorsun@Yiğitt i çağırıp hem suçlu hem güçlü olmaya çalısma ayoll
Kütük bey yalan söylemezBiz sana avatar değiştir diye baskı kuruyorduk escinsel olduğu bölümden sonra değiştirdin
![]()
![]()
![]()
O avatarla normal basının dönmesi az bakHepiniz ayrı telden çalıyorsunuz be,başım döndü![]()
Benim avatarıma mı laf atıyosun şimdi deO avatarla normal basının dönmesi az bak![]()
![]()
![]()
Avatar seçimlerin çok kötüBenim avatarıma mı laf atıyosun şimdi de
Emrah amir başımı döndürüyor evet çatla![]()
Zibidileri bulup koyuyorsun Çağatay sonra Emrah
Kimi tavsiye edersinZibidileri bulup koyuyorsun Çağatay sonra Emrah![]()
Sevgilime ihanet edebileceğim bir adam değil ne yazık ki.