O da otursun tam olacak zatenEmrah Amir Vartolu ve Nazım otururkan o masada Selimde olması lazım demiştik Nazım bir boş koltuk koymuş Selimi oturtucak![]()
![]()
![]()
Babalarının sevmediği çocuklar kulubu tamamlanırO da otursun tam olacak zatenÇukur Emrahındır artık
![]()
Ne varsa bunlarda var ama ne güzel ekip oldular baksanaBabalarının sevmediği çocuklar kulubu tamamlanır![]()
![]()
![]()
Yamaçların emrine girmekten iyidir Vartolu son 2 bölümdür formundaNe varsa bunlarda var ama ne güzel ekip oldular baksana![]()
Formunda olmazsa reyting düşecek mecbur formda tutuyolarYamaçların emrine girmekten iyidir Vartolu son 2 bölümdür formunda![]()
Aaa reyting konusunada gidecem birazdan totelde yine düşmüşüz diğer gruplarda düşüyor Sultan Anayı bırakıp aksiyona yönelmeleri lazımFormunda olmazsa reyting düşecek mecbur formda tutuyolar![]()
Evet yetti bu kadınla uğraşmaları 2 bölümdürAaa reyting konusunada gidecem birazdan totelde yine düşmüşüz diğer gruplarda düşüyor Sultan Anayı bırakıp aksiyona yönelmeleri lazım![]()
Aaa bu arada şu gazeteci kızda İdris Babanın kızı çıktıEvet yetti bu kadınla uğraşmaları 2 bölümdürbaksana bi getirisi yok
zaten bi ben kaldım idrisin çocuğu çıkmayan,kimden ayol bu kadar çocuk
Hahahah youtubede şey diyorlardı boşuna baba demiyorlar diyezaten bi ben kaldım idrisin çocuğu çıkmayan,kimden ayol bu kadar çocuk![]()
Sultan kadın duyarsa boşar adamıHahahah youtubede şey diyorlardı boşuna baba demiyorlar diye![]()
![]()
Celasunuda evlatlık aldı
![]()
![]()
![]()
Eskiden tanıdığı her kadından çocuğu çıkıyor adamınSultan kadın duyarsa boşar adamı![]()
Abarttılar birazEskiden tanıdığı her kadından çocuğu çıkıyor adamın![]()
![]()
![]()
Yok artık o kadar da değilEmrahta oğlu çıkmasa bari![]()
![]()
![]()
Hahaha Aaa zaten çakma yamaç gibi davranıyorYok artık o kadar da değilEmrah onun oğlu olamaz EMrah başka bişey
![]()
Emrah kendi gibi davranıyor çamur atma aşkımaHahaha Aaa zaten çakma yamaç gibi davranıyor![]()
![]()
![]()
Hahah müzikle adam dövmesi kendi gibimi ayollEmrah kendi gibi davranıyor çamur atma aşkıma![]()
Aynı özlliklere sahip iki insan işte,özentilik yokHahah müzikle adam dövmesi kendi gibimi ayoll![]()
![]()
O değilde Yamaçla bu kavga ederse başımız ağrır ikiside müzik açacak![]()