Aaa başımız şişecek heyecan yok ve mozart aynı anda çalacakAynı özlliklere sahip iki insan işte,özentilik yok
Onlar kavga eder yakında Sena yüzünden
En güzeli Vartolunun şarkısı
Aaa başımız şişecek heyecan yok ve mozart aynı anda çalacakAynı özlliklere sahip iki insan işte,özentilik yok
Onlar kavga eder yakında Sena yüzünden
ben beğenmiyorum bunuAaa başımız şişecek heyecan yok ve mozart aynı anda çalacak
En güzeli Vartolunun şarkısı
Aaa raplar kafa şişiriyor en iyisi Vartolununben beğenmiyorum bunuen iyisi Mozart
Senin için geçmişAaa raplar kafa şişiriyor en iyisi Vartolunun
Çukur-İdris'in Harem'izaten bi ben kaldım idrisin çocuğu çıkmayan,kimden ayol bu kadar çocuk
Yeni sezonda bu isimle devam etmeliÇukur-İdris'in Harem'i
Önümüzde örnekleri var. İlk 3e girmeyi bırak ilk 30a giremez dizi iye korkuyoruzDüşüncede bırakmayın uygulayın bence
bişey olmaz,kadro korunursaÖnümüzde örnekleri var. İlk 3e girmeyi bırak ilk 30a giremez dizi iye korkuyoruz
Çukur-İdris'in Harem'i
Hahaha Aaa adamın karısı dışında 2 ayrı kadın dostu çıktı ve daha vardır senaryo şıkısırsa eğer 2.sezonda bir başka kadın dostundan olan piskopat bir oğlu daha gelir hak dava etmeyeYeni sezonda bu isimle devam etmeli
Senarist neden böyle saçmalıklara girdi anlamış değilim,ne gerek vardı böyle şeylereHahaha Aaa adamın karısı dışında 2 ayrı kadın dostu çıktı ve daha vardır senaryo şıkısırsa eğer 2.sezonda bir başka kadın dostundan olan piskopat bir oğlu daha gelir hak dava etmeye
Gazeteci kız iyiki gebermiş bu arada Vartoluya miras kalmayacak bu gidişle
3 Sezonluk senaryom var diyor ama şimdiden senaryo tıkandı ayollSenarist neden böyle saçmalıklara girdi anlamış değilim,ne gerek vardı böyle şeylere
1. sezonu bile zor tamamlar bu dizi, unutsunlar o 3 sezon işini3 Sezonluk senaryom var diyor ama şimdiden senaryo tıkandı ayollÇare Cumali aslında Kenan Cumali olsa hazır diziside bitiyor@Forumdash @S.G.A.T. @MasacRE-
Sen son bölümü izledin mi1. sezonu bile zor tamamlar bu dizi, unutsunlar o 3 sezon işini
İzledim de dizinin gidişatından hiç memnun değilimSen son bölümü izledin mi
Gazeteci kızında öz kızı oldunu görmüşsündür ozamanİzledim de dizinin gidişatından hiç memnun değilim
3 sezonluk senaryosu var madem,niye tıkanma bşladı3 Sezonluk senaryom var diyor ama şimdiden senaryo tıkandı ayollÇare Cumali aslında Kenan Cumali olsa hazır diziside bitiyor@Forumdash @S.G.A.T. @MasacRE-
Zaten ne çukurmuş ben anlamadım arkadaş, herkes herkesin bir şeyi çıkıyor devamlıGazeteci kızında öz kızı oldunu görmüşsündür ozamanAdam geçmişte hangi kadını tanıdıysa çocuk yapmış
Zaten ne çukurmuş ben anlamadım arkadaş, herkes herkesin bir şeyi çıkıyor devamlı
Emrahta oğlu çıkar diye korkuyordum ama Beyefendinin çıktı neyse ki3 sezonluk senaryosu var madem,niye tıkanma bşladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?