Aaa başımız şişecek heyecan yok ve mozart aynı anda çalacakAynı özlliklere sahip iki insan işte,özentilik yok
Onlar kavga eder yakında Sena yüzünden![]()
En güzeli Vartolunun şarkısı
Aaa başımız şişecek heyecan yok ve mozart aynı anda çalacakAynı özlliklere sahip iki insan işte,özentilik yok
Onlar kavga eder yakında Sena yüzünden![]()
ben beğenmiyorum bunuAaa başımız şişecek heyecan yok ve mozart aynı anda çalacak
En güzeli Vartolunun şarkısı![]()
![]()
Aaa raplar kafa şişiriyor en iyisi Vartolununben beğenmiyorum bunuen iyisi Mozart
![]()
Senin için geçmişAaa raplar kafa şişiriyor en iyisi Vartolunun![]()
Çukur-İdris'in Harem'izaten bi ben kaldım idrisin çocuğu çıkmayan,kimden ayol bu kadar çocuk![]()
Yeni sezonda bu isimle devam etmeliÇukur-İdris'in Harem'i![]()
Önümüzde örnekleri var. İlk 3e girmeyi bırak ilk 30a giremez dizi iye korkuyoruzDüşüncede bırakmayın uygulayın bence![]()
bişey olmaz,kadro korunursaÖnümüzde örnekleri var. İlk 3e girmeyi bırak ilk 30a giremez dizi iye korkuyoruz![]()
Çukur-İdris'in Harem'i![]()
Hahaha Aaa adamın karısı dışında 2 ayrı kadın dostu çıktı ve daha vardır senaryo şıkısırsa eğer 2.sezonda bir başka kadın dostundan olan piskopat bir oğlu daha gelir hak dava etmeyeYeni sezonda bu isimle devam etmeli![]()
Senarist neden böyle saçmalıklara girdi anlamış değilim,ne gerek vardı böyle şeylereHahaha Aaa adamın karısı dışında 2 ayrı kadın dostu çıktı ve daha vardır senaryo şıkısırsa eğer 2.sezonda bir başka kadın dostundan olan piskopat bir oğlu daha gelir hak dava etmeye![]()
![]()
Gazeteci kız iyiki gebermiş bu arada Vartoluya miras kalmayacak bu gidişle![]()
3 Sezonluk senaryom var diyor ama şimdiden senaryo tıkandı ayollSenarist neden böyle saçmalıklara girdi anlamış değilim,ne gerek vardı böyle şeylere![]()
1. sezonu bile zor tamamlar bu dizi, unutsunlar o 3 sezon işini3 Sezonluk senaryom var diyor ama şimdiden senaryo tıkandı ayollÇare Cumali aslında Kenan Cumali olsa hazır diziside bitiyor
![]()
![]()
@Forumdash @S.G.A.T. @MasacRE-
Sen son bölümü izledin mi1. sezonu bile zor tamamlar bu dizi, unutsunlar o 3 sezon işini![]()
İzledim de dizinin gidişatından hiç memnun değilimSen son bölümü izledin mi![]()
Gazeteci kızında öz kızı oldunu görmüşsündür ozamanİzledim de dizinin gidişatından hiç memnun değilim![]()
3 sezonluk senaryosu var madem,niye tıkanma bşladı3 Sezonluk senaryom var diyor ama şimdiden senaryo tıkandı ayollÇare Cumali aslında Kenan Cumali olsa hazır diziside bitiyor
![]()
![]()
@Forumdash @S.G.A.T. @MasacRE-
Zaten ne çukurmuş ben anlamadım arkadaş, herkes herkesin bir şeyi çıkıyor devamlıGazeteci kızında öz kızı oldunu görmüşsündür ozamanAdam geçmişte hangi kadını tanıdıysa çocuk yapmış
![]()
![]()
![]()
Zaten ne çukurmuş ben anlamadım arkadaş, herkes herkesin bir şeyi çıkıyor devamlı![]()
Emrahta oğlu çıkar diye korkuyordum ama Beyefendinin çıktı neyse ki3 sezonluk senaryosu var madem,niye tıkanma bşladı![]()