Aaa tabi onun suçu yok senaristin sucu var ülkemiz çok hassas bu Trafik polisine görevini yaptı diye ülkeden sürmeye çalısıyorRTÜK ceza vermekte haklı senaryo yanlıştı adamın suçu ne![]()
Aaa tabi onun suçu yok senaristin sucu var ülkemiz çok hassas bu Trafik polisine görevini yaptı diye ülkeden sürmeye çalısıyorRTÜK ceza vermekte haklı senaryo yanlıştı adamın suçu ne![]()
öyle özür diletirler işteAaa tabi onun suçu yok senaristin sucu var ülkemiz çok hassas bu Trafik polisine görevini yaptı diye ülkeden sürmeye çalısıyor![]()
Hahah Aaa gitde sana göz koysun diğer oğlan Nazımmıydı neydiöyle özür diletirler işteEmrahın güvenlik şirketine gidicem bende sekreter olarak çalışmaya
![]()
Nazım DA taş ama ben Emrahın bana göz koymasını isterim,Emraha doyunca da ikisini bir idare ederim ayolHahah Aaa gitde sana göz koysun diğer oğlan Nazımmıydı neydi![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa babalarıda öldü nasılsa iyi yere kapak atarsın ayollNazım DA taş ama ben Emrahın bana göz koymasını isterim,Emraha doyunca da ikisini bir idare ederim ayol![]()
Sevmezse onu da ben öldürürümHahah Aaa babalarıda öldü nasılsa iyi yere kapak atarsın ayollAma Emrahın annesi seni sevmez
![]()
Aynen butonu falan da gitti, biz bu tarz mesajlara nasıl cevap vereceğiz şimdi
Beğenip geçecenAynen butonu falan da gitti, biz bu tarz mesajlara nasıl cevap vereceğiz şimdi@MasacRE- @sokak sanati @yigitt