Çukur 24. Bölüm - Bu Dünyayı Dar Edeceğiz!

Çok anlamlı bir söz gerçekten
(Bize bir dirhem mutluluğu çok görenlere bu dünyayı dar edeceğiz )

Aslında Sultanın vurulması iyi olmuş Koçavalılar sadece hastanede oturdular onun dışında Vartoluyu izledik bölümde
O şekilde çok iyi oldu aslında ancak bölüm çok durgundu beyefendi olayından sonra Vartolu ile yamaç artık birlik olur diyorduk ama sanırım o şekilde olmayacak

O şekilde çok iyi oldu aslında ancak bölüm çok durgundu beyefendi olayından sonra Vartolu ile yamaç artık birlik olur diyorduk ama sanırım o şekilde olmayacak
Aaa adam Salih olmaya karar veriyor yardım ediyor ama adama nasıl davranıyorlar cnm

Vartolu yüzünden evi bastılar diyorlar öncedende Yamaç yüzünden basmışlardı ve Vartolu kurtarmıştı o kadınları yoksa kadınlar bugüne gelemicekti hiç onu hatırlayan yok

Bak orasıda doğru orda kurtardı kadınları onlara yardım etti sırf o yüzden bunu yapmamalılardı

Bak orasıda doğru orda kurtardı kadınları onlara yardım etti sırf o yüzden bunu yapmamalılardı
Aaa Nedret Vartoluyu vurmaya çalısırkan durdurmaya çalısıyorlar ve Medetin silahı ateşleniyor Sultan vuruluyor o kadını Medet görmedi bile ama Nedret bilinçli şekilde vurdu diye anlatıyor Medeti

Bunlara iyilik falan yapmasın daha Sadişi alıp diğerlerini gebertsin bence

Zaten hepsi onun yüzünden oluyor ama işte suçluyu başka kişide arıyorlar çok doğru Sadiş dışında öbürlerini vursun hak ediyorlar

Zaten hepsi onun yüzünden oluyor ama işte suçluyu başka kişide arıyorlar çok doğru Sadiş dışında öbürlerini vursun hak ediyorlar
Aaa Kahraman Sultan yüzünden öldü kendi keyfi için küçüçük çocuğu cehenneme yolladı cahil kadın şimdide konusuyor utanmadan

Ama bunların hepsi unutuldu Selimin hainliğide unutuldu tüm ihale gariban Vartoluya kaldı

onu da vartolu ifşa eder daha sonra da selim karakteri ölür zaten

Öbür bölümlerde umarım daha iyi olur Vartolu ile Yamaç atışmaları keyifli oluyor ama araları bozulmasa daha iyi olur öbürleriyle bozulsada sorun olmaz aslında

Bölüm böyle bitti görsünler şimdi Vartolu kimmiş
Nedretin kafasına sıkar inşallahta kurtuluruz
@Çiğdem-

Sopayı çoktan hak ediyor aslinda
Yamaca kendisi diyordu babamı öldürdü ama kanım ısındı kötü değil gibi diyordu kafam karıştı diye sonra medet ile kavustuklarında Vartoluya bakıp ağlamıştı şimdi birden bire düşman kesiliyor

Senarist karakterleri değiştirip duruyor kafasına göre