@Forumdash Silah sevmiyormuş asıl böyle bölümler reyting getiriyor bu işi bilmiyor nasıl patron etmişler bunu
Iyyyyk midem bulandı, gözlerim yaşardıHahah Aaa zaten Ay yapım o geldikten sonra çöktü aksiyonlu yapımı ecünnü yapımına çevirdi@Forumdash
@Forumdash Silah sevmiyormuş asıl böyle bölümler reyting getiriyor bu işi bilmiyor nasıl patron etmişler bunu
Iyyyyk midem bulandı, gözlerim yaşardıHahah Aaa zaten Ay yapım o geldikten sonra çöktü aksiyonlu yapımı ecünnü yapımına çevirdi@Forumdash
Aaa Kurtlar Vadisi izlemesi @xemrexxx in belkide en doğru şeyidir bu hayattaIyyyyk midem bulandı, gözlerim yaşardıŞerler ittifak olmuş bana karşiSilahlı dizilerin belli kitlesi vardır ama dizinin kalitesi yokturKVP izleyip şimdi inkar eden @xemrexxx kaliteden bahsetmesin, kapayın şunun ağzını
Çakma diziden ne beklenir kiDaha mı çok silahlıydı yoksa daha mı entrikalı akıl oyunlarıyla mı doluyduÇukura bak g*tleri sıkışınca çatapatları hazırla akşama eğlence var diyorlar@eskici
Iyyyyk midem bulandı, gözlerim yaşardıŞerler ittifak olmuş bana karşiSilahlı dizilerin belli kitlesi vardır ama dizinin kalitesi yokturKVP izleyip şimdi inkar eden @xemrexxx kaliteden bahsetmesin, kapayın şunun ağzını
Aaa Kurtlar Vadisi izlemesi @xemrexxx in belkide en doğru şeyidir bu hayatta
İçerde daha çok silahlı diziydi hem
kız o değil de bu elvise negzel dersini veriyor sultanımızÇakma diziden ne beklenir ki
Ne kadar da çirkin görünüyor sultanınızkız o değil de bu elvise negzel dersini veriyor sultanımızçiğdemin parlaklar anca konuşsuntıklayın hadsizler@Sherlock @Harunnn60 @Dosi @cookies @vadikızı
Daha mı çok silahlıydı yoksa daha mı entrikalı akıl oyunlarıyla mı doluyduÇukura bak g*tleri sıkışınca çatapatları hazırla akşama eğlence var diyorlar@eskici
Aaa şuna mağzeme verip durmasana ayoll dizine sahip çıkÇakma diziden ne beklenir ki
Benim bu diziye laf atmam için malzemeye gerek yok kiAaa şuna mağzeme verip durmasana ayoll dizine sahip çık
kız o değil de bu elvise negzel dersini veriyor sultanımızçiğdemin parlaklar anca konuşsuntıklayın hadsizler@Sherlock @Harunnn60 @Dosi @cookies @vadikızı
Şimdi @Çiğdem- sana bi çizgi film karakteriyle cevap verir
Aaa kadının konuşma tarzı Elvisinkiyle aynı Hürremden öğrenmiş demek 😱😱😱Ne kadar da çirkin görünüyor sultanınız
büyü yapmışlardı çiğdem kılıklı bir cadoloz yapmıştı kara büyüyüNe kadar da çirkin görünüyor sultanınız
Beni azarladiğina göre""yine doğru dedin abicim" diyorsunAaa şuna mağzeme verip durmasana ayoll dizine sahip çık
kız senin elvis burada nasıl tırsmış sultanımdanAaa kadının konuşma tarzı Elvisinkiyle aynı Hürremden öğrenmiş demek 😱😱😱
Dizilerin atasıdır Kurtlar Vadisi. İzlemeyenler konuşmasın böyle rezil oluyorlarIyyyyk midem bulandı, gözlerim yaşardıŞerler ittifak olmuş bana karşiSilahlı dizilerin belli kitlesi vardır ama dizinin kalitesi yokturKVP izleyip şimdi inkar eden @xemrexxx kaliteden bahsetmesin, kapayın şunun ağzını
Beni azarladiğina göre""yine doğru dedin abicim" diyorsun8.güne seyirci kapmamizlazımilk 5te 2 dizi sokmalıyımDaha cok para lazım bacım(hadi seni kırmim)
@eskici Dediği gibi Meryemin o suratından korkması normal ayollkız senin elvis burada nasıl tırsmış sultanımdan
Azar azar artıcaz
Okadar sürmez ayoll hatta bu Pazartesinden sonra final kararı çıkabilir bile artmazsaAzar azar artıcaz13 bölüm özel proje
Suss beee bi sitede bi haber gördümOkadar sürmez ayoll hatta bu Pazartesinden sonra final kararı çıkabilir bile artmazsa
Kösem gibi gece saatine atın bence 8.GünüSuss beee bi sitede bi haber gördümAma gece tekrarlarımız iyi
Yani dizimizin güzel oldugunu şuan bile yayınlansa izleyeceğini itirafediyorsunKösem gibi gece saatine atın bence 8.Günü@xemrexxx
Gece 3 e kadar sürsün Kösem gibi hem şu saatlerde yeni bölüm izlemek güzel oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?