Çukur 23.Bölüm Fragmanı

@Forumdash Silah sevmiyormuş asıl böyle bölümler reyting getiriyor bu işi bilmiyor nasıl patron etmişler bunu :A :A :A

darbeyle başa gelmiştir o :A farukların olabileceği en iyi konum faruk turgut yani:A @xBUGRAx :A

Hahah Aaa zaten Ay yapım o geldikten sonra çöktü aksiyonlu yapımı ecünnü yapımına çevirdi :A :A :A @Forumdash
Iyyyyk midem bulandı, gözlerim yaşardı :T: Şerler ittifak olmuş bana karşi:T: Silahlı dizilerin belli kitlesi vardır ama dizinin kalitesi yoktur:A KVP izleyip şimdi inkar eden @xemrexxx kaliteden bahsetmesin, kapayın şunun ağzını :A

Iyyyyk midem bulandı, gözlerim yaşardı :T: Şerler ittifak olmuş bana karşi:T: Silahlı dizilerin belli kitlesi vardır ama dizinin kalitesi yoktur:A KVP izleyip şimdi inkar eden @xemrexxx kaliteden bahsetmesin, kapayın şunun ağzını :A
Aaa Kurtlar Vadisi izlemesi @xemrexxx in belkide en doğru şeyidir bu hayatta :F

İçerde daha çok silahlı diziydi hem :A

Aaa Kurtlar Vadisi izlemesi @xemrexxx in belkide en doğru şeyidir bu hayatta :F

İçerde daha çok silahlı diziydi hem :A

Çakma diziden ne beklenir ki :A
kız o değil de bu elvise negzel dersini veriyor sultanımız:bhr: çiğdemin parlaklar anca konuşsun :A tıklayın hadsizler:A @Sherlock @Harunnn60 @Dosi @cookies @vadikızı

kız o değil de bu elvise negzel dersini veriyor sultanımız:bhr: çiğdemin parlaklar anca konuşsun :A tıklayın hadsizler:A @Sherlock @Harunnn60 @Dosi @cookies @vadikızı

Şimdi @Çiğdem- sana bi çizgi film karakteriyle cevap verir :A

Ne kadar da çirkin görünüyor sultanınız :A :A
Aaa kadının konuşma tarzı Elvisinkiyle aynı Hürremden öğrenmiş demek 😱😱😱

Dizilerin atasıdır Kurtlar Vadisi. İzlemeyenler konuşmasın böyle rezil oluyorlar :D