- Reaksiyon puanı
- 2,674
- Puanı
- 280
Ahahaah fragmanda başlamişlar kim bunlar kim bunlar demeye Bölüm içindeElvis benim hayır benim derlerse şaşmaFragmanın ilk 7 saniyesi sana gelsin @Forumdash sen anlarsın ayoll
Ayy sen niye sevmedin bunu Elvis çok iyi olmuş ve insanlar Youtubede Elvis gibi kafiyeli konuşmaya başlamış Sokaklarda da öyle konusan görürsün yakındaAhahaah fragmanda başlamişlar kim bunlar kim bunlar demeye Bölüm içindeElvis benim hayır benim derlerse şaşma
aaa kimi feda edebilirler ki yadiziye biri veda ediyor sizce kim ?
http://www.showtv.com.tr/dizi/haber/1899069-cukur-un-23-bolumunde-neler-olacak
Kamyon arkası ağzı yapan tiplerlehiç muhatap olmamAyy sen niye sevmedin bunu Elvis çok iyi olmuş ve insanlar Youtubede Elvis gibi kafiyeli konuşmaya başlamış Sokaklarda da öyle konusan görürsün yakında
Aaa bak bir oyuncunun sözleri eğer insanlar tarafından söyleniyorsa o oyuncu damga vurur yanı Vadiden biliyorum oyüzden dizide uzun soluklu kalıcaktır alış benceKamyon arkası ağzı yapan tiplerlehiç muhatap olmam
Vadiye yormana gerek yok Bütün dizilerde öyle Ramiz dayı varken Vadi de neymişAaa bak bir oyuncunun sözleri eğer insanlar tarafından söyleniyorsa o oyuncu damga vurur yanı Vadiden biliyorum oyüzden dizide uzun soluklu kalıcaktır alış bence
Aaa bu arada bir ecünnü ölmeli gerçekçi olması için demiştim sanırım oluyor @kerem
Aaa RamiZ dayıdan da önce Vadi vardıVadiye yormana gerek yok Bütün dizilerde öyle Ramiz dayı varken Vadi de neymiş
Ecünnü ölecekse dediğim gibi şu saçı kesilen sarişin olan ölür Allah'ın eziği zaten
Fragmanın ilk 7 saniyesi sana gelsin @Forumdash sen anlarsın ayoll
Ahahaah fragmanda başlamişlar kim bunlar kim bunlar demeye Bölüm içindeElvis benim hayır benim derlerse şaşma
Fragman ser verip sır vermemiş. Değişik şeyler de olabilir, müthiş şeyler de olabilir. Merakla beklemedeyiz.
vay be fragmana bak bombaa
ilk 6 saniyeyi ben de size karşı yapmak istiyorum artık kim yaşarsa izleyiciye sürpriz yani @mrt-06 döndüğünde totalcana şok olur2. fragmanla alakalı bir fragman olmuş. Onu bekleyelim.
@Forumdash Silah sevmiyormuş asıl böyle bölümler reyting getiriyor bu işi bilmiyor nasıl patron etmişler bunuilk 6 saniyeyi ben de size karşı yapmak istiyorum artık kim yaşarsa izleyiciye sürpriz yani @mrt-06 döndüğünde totalcana şok olur
darbeyle başa gelmiştir o farukların olabileceği en iyi konum faruk turgut yani @xBUGRAx@Forumdash Silah sevmiyormuş asıl böyle bölümler reyting getiriyor bu işi bilmiyor nasıl patron etmişler bunu
Hahah Aaa zaten Ay yapım o geldikten sonra çöktü aksiyonlu yapımı ecünnü yapımına çevirdi @Forumdashdarbeyle başa gelmiştir o farukların olabileceği en iyi konum faruk turgut yani @xBUGRAx