Çukur - 22. Bölüm Yorumları

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
47,948
Puanı
1,060
2ibetmf.jpg

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Erkan Kolçak Köstendil, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Perihan Savaş, İrem Altuğ, Öner Erkan ve Burak Sergen'in paylaştığı; yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı, senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı Çukur, bu akşam 22. bölümüyle ekranlara geliyor.

Çukur - 22. Bölüm Ön İzleme:

Çukur, yeni bölümüyle bu akşam 20:00'da Show TV'de!

Çukur'un 22. bölümü ile ilgili tüm yorumlarınızı bu konu altından yapabilirsiniz.

Bu diziye normal bir insan gelmeyecek mi bir gün de ya :A

Yeni oyuncu çok yakışmış diziye böylecelikle Vartolu ile birlik olmaya devam ediyor Yamaçlar :Z:Z:Z @Forumdash ara sıra iyi transfer yapıyorsunuz :A

Aaa sen de bana diyorsun ama bir kıskancsın bu aralar ayoll :A :A :A

Bu arada Selim demişim pardon Kemal olacaktı :F
Ayrıca "Negan Benim" repliğini haftaya "Elvis Benim" diye çevirirler:A
Dizi iyice silahlandı. O yuzden bana hitap etmemeye başladı gibi. GÖmesim geliyor. Bi sır filan kalmadı ortada. Edho moduna bağlandi. Silah silah silah :T:

Selimin gözü olmadiğini çaktım ama diziyi yarıdan izlediğim için ne demek istediğini anlamamiştim:X

Ayrıca "Negan Benim" repliğini haftaya "Elvis Benim" diye çevirirler:A
Dizi iyice silahlandı. O yuzden bana hitap etmemeye başladı gibi. GÖmesim geliyor. Bi sır filan kalmadı ortada. Edho moduna bağlandi. Silah silah silah :T:

Selimin gözü olmadiğini çaktım ama diziyi yarıdan izlediğim için ne demek istediğini anlamamiştim:X
Böyle bir Maskeli adam Vartolunun elinden alıyor Beyefendiyi bu bildiğimiz Kemal ben onlar plan yaptı sandım ama değilmiş kimin yaptığını demiyeyim kendin gör madem izlemedin :F

Dizi bu bölüm ile tam benim istediğim türe büründü ayoll fark etmişsin sende :Z:Z:Z

Böyle bir Maskeli adam Vartolunun elinden alıyor Beyefendiyi bu bildiğimiz Kemal ben onlar plan yaptı sandım ama değilmiş kimin yaptığını demiyeyim kendin gör madem izlemedin :F

Dizi bu bölüm ile tam benim istediğim türe büründü ayoll fark etmişsin sende :Z:Z:Z
Dizi çok silahlanınca sevmiyorum :X AVukatın kaçırdıgını mı demek istiyorsun? 22'den sonra izledim :X Avukat oğlan Beyfendiyi kaçırmış filan satranç oynuyor :X