Aaa oda gazeteci kızı öldürdü onlar yapınca bir şey yok bana gelinceBaykal'dan daha canisin
Aaa oda gazeteci kızı öldürdü onlar yapınca bir şey yok bana gelinceBaykal'dan daha canisin
Fragmanı izleyince o sinsi gülüşünü şimdiden kestirebiliyorum.Aaa oda gazeteci kızı öldürdü onlar yapınca bir şey yok bana gelince
Hahah Aaa en azından birisi geberseFragmanı izleyince o sinsi gülüşünü şimdiden kestirebiliyorum.
Çocuklar niye geberiyorHahah Aaa en azından birisi geberseSena gebermezKaraca yada Afşinmiydi ne haltsa onlardan birisi geberse iyi olurdu yoksa gerçekçi olmaz hepsi kurtulursa
Çocuklardan geberirse intikam falan aksiyonu daha artar o moruklar geberse ne olur ayoll 1 bölümde unutulurÇocuklar niye geberiyor
Ayşe yada Nedret gebersin, daha gerçekçi olur
Mantığına hayran kaldım .sÇocuklardan geberirse intikam falan aksiyonu daha artar o moruklar geberse ne olur ayoll 1 bölümde unutulur
Aslında bana kalsa Senayı kovardım düşünmeden dizinin en zayıf oyuncusuMantığına hayran kaldım .s
Evet. Merve Aksak gibi mesela
Öncesine kadar sevmiyordum ama şuankı dizide tek iyi oynayan oEvet. Merve Aksak gibi mesela
Pelin ve Arzu da iyi oynuyor, Oya'yı beğenmiyorum ben hatta Oya'yı külliyen beğenmiyorum.Öncesine kadar sevmiyordum ama şuankı dizide tek iyi oynayan o
Geirye kalanları erkeğinden kadınıda hepsini vur birbirine cnmPelin ve Arzu da iyi oynuyor, Oya'yı beğenmiyorum ben hatta Oya'yı külliyen beğenmiyorum.
dilan çiçekten bahsediyorsunuz sanırım
Sen bakacaktın bu diziye ama sonra yan çizdin @kerem bile izliyordilan çiçekten bahsediyorsunuz sanırımona suyken aşık olduk burdaki senadan haberim yok ama oysa eğer sena her türlü takdiri hakediyor
Kerem bile derken
Napayım gidip sakallı ve göbekli zibidileri mi izleyeyimEcüncü türü dışında tek dizin bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?