Espriydi zaten.Aaa okadar da değil adamlar Çukur yorum konusunda yorum yapmalarına engel olamazsın Şarhoş bey![]()
![]()
En azından benim gibi alakasız yerlerde başka şeyler konuşmamışlar![]()
![]()
![]()
Kilitlesen şaşırmazdım açıkcası oan içkiliydin sanırım yine kıvırma şimdiEspriydi zaten.Konuyu kilitleyecek değildim herhalde
![]()
yeter yav .ssKilitlesen şaşırmazdım açıkcası oan içkiliydin sanırım yine kıvırma şimdi![]()
![]()
![]()
Hahaha Aaa sen espiri yapıyorsunda biz yapamıyormuyuz ayollyeter yav .ss
Siz aynı espride kalakaldınızHahaha Aaa sen espiri yapıyorsunda biz yapamıyormuyuz ayoll![]()
![]()
![]()
Bence kendinle barışık ol @MasacRE- Kütük bey lafına hiç alınıyor mu bak nickinden daha çok kullanıyoruzSiz aynı espride kalakaldınız![]()
Ben kendi nickimi unuttumBence kendinle barışık ol @MasacRE- Kütük bey lafına hiç alınıyor mu bak nickinden daha çok kullanıyoruz![]()
![]()
![]()
Hahaha sen yolda yürürken sana bakan insan olursa eğer , sana o gözle bakıyorlar gibide piskolojik olarak hissetmeye başlarsınBen kendi nickimi unuttumAra sıra proflime girip bakıyorum
![]()
Bölümü izlemediysen Snepeak a bakma hatta konuya bile girmeBen kendi nickimi unuttumAra sıra proflime girip bakıyorum
![]()
İzliyorumBölümü izlemediysen Snepeak a bakma hatta konuya bile girme![]()
![]()
![]()
Çabuk izle senin Selim nalları dikiyorİzliyorumUzun zamandır Dursun Zaman dinlememiştim, güzel sürpriz oldu
![]()
Oyununa gelmeyeceğimÇabuk izle senin Selim nalları dikiyor![]()
![]()
![]()
Plan olduğu önceden anlaşılıyordu ama ben Vartolu cebinden mendil çıkarıp oynamaya başladığı anda hiç umursamadım bileBu arada dediğin gibi Vartolu ile Koçovalılar yakınlaştı iyice, öngörünüzden dolayı tebrik ediyorum sizi Sherlock Holmes bey
![]()
Oyununa gelmeyeceğim![]()
Madem bölümü izlemedin, yorum konusunda ne işin var? Hatta direkt forumda ne işin var.@Çiğdem-
Aaa bakın @MEnes foruma bile girmemiş izlemedenBölümü izlemek bugüne kaldı o yüzden dün gece foruma bile uğramadım. Bu sefer sahne konuları açılmamış ama ben yine işimi garantiye alıp hiç uğramadım buraya.Ofiste izleyip aradan çıkardım olayı. Son 2 bölümün bir tık altına ama yine de güzel bir bölümdü. Plan tahmin edilebilir olsa da akılcı bir plandı hoşuma gitti. Son sahne gerçekten eğlenceliydi.
Beyefendi karakterinin çok vasat şekilde işlendiğini söylüyordum iyice kanıtlandı. Fragmanlardaki havasından heralde gerçek gücünü göreceğiz falan sandım ama yine bizimkiler adamı parmağında oynatmış. Kenan Birkan tarzı bir karakter girmeli diziye. Beyefendi'nin üstündeki adam varsa ki olacaktır bu kadar erken harcandığına göre o adamı daha sağlam ve gizemli yapmalılar.
Emrah ne olacak onu merak ettim doğrusu. Aslında Beyefendi hemen ölmeyebilir, Emrah'tan bir şeyler de gelebilir. 1 2 bölüm daha uzayabilir bu mevzu. Ama dizinin hızlı ilerlediği bir gerçek. Başka konular olmak zorunda bu kadar çok şey açığa çıktığına göre. 2. sezona uzayacak konusu var tek sezonda bitmeyecektir. Bakalım buradan nereye gidecek hikaye merak ettirdi doğrusu.![]()
aynen nejat işler girecekse kötü rolde olmalı 2.sezon olursa kenan birkan tarzı biri gelmeli sonraBölümü izlemek bugüne kaldı o yüzden dün gece foruma bile uğramadım. Bu sefer sahne konuları açılmamış ama ben yine işimi garantiye alıp hiç uğramadım buraya.Ofiste izleyip aradan çıkardım olayı. Son 2 bölümün bir tık altına ama yine de güzel bir bölümdü. Plan tahmin edilebilir olsa da akılcı bir plandı hoşuma gitti. Son sahne gerçekten eğlenceliydi.
Beyefendi karakterinin çok vasat şekilde işlendiğini söylüyordum iyice kanıtlandı. Fragmanlardaki havasından heralde gerçek gücünü göreceğiz falan sandım ama yine bizimkiler adamı parmağında oynatmış. Kenan Birkan tarzı bir karakter girmeli diziye. Beyefendi'nin üstündeki adam varsa ki olacaktır bu kadar erken harcandığına göre o adamı daha sağlam ve gizemli yapmalılar.
Emrah ne olacak onu merak ettim doğrusu. Aslında Beyefendi hemen ölmeyebilir, Emrah'tan bir şeyler de gelebilir. 1 2 bölüm daha uzayabilir bu mevzu. Ama dizinin hızlı ilerlediği bir gerçek. Başka konular olmak zorunda bu kadar çok şey açığa çıktığına göre. 2. sezona uzayacak konusu var tek sezonda bitmeyecektir. Bakalım buradan nereye gidecek hikaye merak ettirdi doğrusu.![]()
aynen nejat işler girecekse kötü rolde olmalı 2.sezon olursa kenan birkan tarzı biri gelmeli sonra
sezon sonuna kadar idare eder o sezon 2.sezon olursa onun arkasındaki büyük patron olarak intikam için biri gelirNejat İşler genç kalır o tarz bir rol için. Uğur Yücel, Haluk Bilginer, Şener Şen gibi sağlam bir isim lazım.![]()