Çukur 21. Bölüm Yorumları

Biraz daha spoiler içerikler yorumlar yaparsınız konuyu kısa süreliğine kilitlemeyi düşünüyorum. :A:A @MasacRE- @Sherlock
Aaa okadar da değil adamlar Çukur yorum konusunda yorum yapmalarına engel olamazsın Şarhoş bey :A :A :A

En azından benim gibi alakasız yerlerde başka şeyler konuşmamışlar :A :A :A

Plan olduğu önceden anlaşılıyordu ama ben Vartolu cebinden mendil çıkarıp oynamaya başladığı anda hiç umursamadım bile :A Bu arada dediğin gibi Vartolu ile Koçovalılar yakınlaştı iyice, öngörünüzden dolayı tebrik ediyorum sizi Sherlock Holmes bey :A

Beyefendi’ye ‘Heyecanı Yok’ dinletmeye başladıkları an benim keyfim yerine geldi. Daha sonra Medet falan ortaya çıkınca muazzam bir hal aldı sahne, canım sıkıldıkça izlerim artık. :A

Teşekkür ediyorum @MasacRE- bey, sen benim öngörü ve tespitlerime güvenmiyor muydun? :A

Bölümü izlemek bugüne kaldı o yüzden dün gece foruma bile uğramadım. Bu sefer sahne konuları açılmamış ama ben yine işimi garantiye alıp hiç uğramadım buraya. :A Ofiste izleyip aradan çıkardım olayı. Son 2 bölümün bir tık altına ama yine de güzel bir bölümdü. Plan tahmin edilebilir olsa da akılcı bir plandı hoşuma gitti. Son sahne gerçekten eğlenceliydi. :A

Beyefendi karakterinin çok vasat şekilde işlendiğini söylüyordum iyice kanıtlandı. Fragmanlardaki havasından heralde gerçek gücünü göreceğiz falan sandım ama yine bizimkiler adamı parmağında oynatmış. Kenan Birkan tarzı bir karakter girmeli diziye. Beyefendi'nin üstündeki adam varsa ki olacaktır bu kadar erken harcandığına göre o adamı daha sağlam ve gizemli yapmalılar.

Emrah ne olacak onu merak ettim doğrusu. Aslında Beyefendi hemen ölmeyebilir, Emrah'tan bir şeyler de gelebilir. 1 2 bölüm daha uzayabilir bu mevzu. Ama dizinin hızlı ilerlediği bir gerçek. Başka konular olmak zorunda bu kadar çok şey açığa çıktığına göre. 2. sezona uzayacak konusu var tek sezonda bitmeyecektir. Bakalım buradan nereye gidecek hikaye merak ettirdi doğrusu. :D

Madem bölümü izlemedin, yorum konusunda ne işin var? Hatta direkt forumda ne işin var. :A @Çiğdem-

Bölümü izlemek bugüne kaldı o yüzden dün gece foruma bile uğramadım. Bu sefer sahne konuları açılmamış ama ben yine işimi garantiye alıp hiç uğramadım buraya. :A Ofiste izleyip aradan çıkardım olayı. Son 2 bölümün bir tık altına ama yine de güzel bir bölümdü. Plan tahmin edilebilir olsa da akılcı bir plandı hoşuma gitti. Son sahne gerçekten eğlenceliydi. :A

Beyefendi karakterinin çok vasat şekilde işlendiğini söylüyordum iyice kanıtlandı. Fragmanlardaki havasından heralde gerçek gücünü göreceğiz falan sandım ama yine bizimkiler adamı parmağında oynatmış. Kenan Birkan tarzı bir karakter girmeli diziye. Beyefendi'nin üstündeki adam varsa ki olacaktır bu kadar erken harcandığına göre o adamı daha sağlam ve gizemli yapmalılar.

Emrah ne olacak onu merak ettim doğrusu. Aslında Beyefendi hemen ölmeyebilir, Emrah'tan bir şeyler de gelebilir. 1 2 bölüm daha uzayabilir bu mevzu. Ama dizinin hızlı ilerlediği bir gerçek. Başka konular olmak zorunda bu kadar çok şey açığa çıktığına göre. 2. sezona uzayacak konusu var tek sezonda bitmeyecektir. Bakalım buradan nereye gidecek hikaye merak ettirdi doğrusu. :D
Aaa bakın @MEnes foruma bile girmemiş izlemeden :A

Ama @S.G.A.T. efendi ise Çukurun bölüm konusuna gelmiş ve yorum yapanları durdurmaya çalışıyor trafik polisi gibi :A :A :A

aynen nejat işler girecekse kötü rolde olmalı 2.sezon olursa kenan birkan tarzı biri gelmeli sonra