Çukur 20. Bölüm Yorumları

Aliço'yu bundan sonra bir Allahın kulu tutamaz. Ortalıkta serseri mayın gibi dolaşacak.

Vartolu seni nasıl özlemişim varya.

Aliço, Hale'nin ölmesiyle yaşadığı şok yüzünden kendine gelir belki, bekliyorum öyle bir şeyler.

Şimdi bitirdim. Güzel bölümdü, son sahneleri harikaydı.

Şu Kahramının ölümünün altından Vartolu çıkmasın ya. Olayı bir yerden aydınlatsınlar. İdris-Yamaç-Vartolu üçlüsünün yan yana savaşırken görmek istiyorum.
1-2 bölüm rüya gibi geçer sonra tadı kaçar. Kahramanlık masalı izlemiyoruz sonuçta.

Son bölümü izlemedim ki yorumlara bakınca spoiler yedim, iyi ki varsın @Çiğdem-

Reklamlar sağolsun. Nefret ve tiksindirici.

Ben Kadın, Ufak Tefek Cinayetler ve Fazilet'i de canlı izlemiyorum. Gerçi hepsinde 1 bölüm gerideyim.
Netten yabancı dizi izlenir ama Türk dizisi netten çekilmiyor oyüzden canlı izlemek lazım 2.30 saat türk dizisi hangisi olursa olsun netten izlenmez zaman bulmak sıkıntı

Aliçonun tepkisiyle gazeteci kız tuzakta bunu aslında Yamaç anlamlıydı
@S.G.A.T

Netten yabancı dizi izlenir ama Türk dizisi netten çekilmiyor oyüzden canlı izlemek lazım 2.30 saat türk dizisi hangisi olursa olsun netten izlenmez zaman bulmak sıkıntı
Nesi sıkıntılı ki? Ben arada durdurup yemek bile yiyorum, istediğim zaman tekrar açıyorum. Anlamadığım yerler oluyor bazen, geriye sarabiliyorum. TV'de lanet gibi birşey.