Sensin yuvarlaktop12 den sonra duruyor beyni ama
ay o overrop dizinin adını anmaz mısın pliizz geçen sene bazı hadsizler ezelle falan karşılaştırıyordu rezaet resmen.ss
Sensin yuvarlaktop12 den sonra duruyor beyni ama
ay o overrop dizinin adını anmaz mısın pliizz geçen sene bazı hadsizler ezelle falan karşılaştırıyordu rezaet resmen.ss
12 den sonra duruyor beyni ama
Senin kalbini mi kırıcamKafanı kırarım daha iyiPis düşüncelerin kalkar ortadan
Sen de iyi alıştın böyle şeylere kanka
Bunaklık dönemleri zorHer şeyi unutuyor zaten kankam
Allah sabır versin geride kalanlaraBunaklık dönemleri zor
Kel Amca @eskici iyi bilir Bunaklık döneminiAllah sabır versin geride kalanlara
b12 mi alıyorum ben bikere
b12 mi alıyorum ben bikere
Bu b12 şeyini @Harunnn60 Baulaştırdı foruma kendisi iyileşti bizim üstümüze attıSen her zaman öylesin
Sen tabi köyde B12 yi bulamadın o yüzden unutuyorsun
Bunaklık biraz da yaşa ilgili cnm
Sen tabi köyde B12 yi bulamadın o yüzden unutuyorsun
Eylülde 27 olacak 30 a merdiveni dayayacaz artık @Yiğitt de 28 e gidiyor onunla birlikte yaşlanıyoruz şaka makaBunaklık biraz da yaşa ilgili cnmSenin yaşın kaçtı
Seninki yaşlılıktan kaynaklı ama
Bu işin şakası mı olur yaş 35 diyen Cahit Sıtkı Tarancı bile küt diye 35 inde öldüEylülde 27 olacak 30 a merdiveni dayayacaz artık @Yiğitt de 28 e gidiyor onunla birlikte yaşlanıyoruz şaka maka@eskici @Harunnn60 @xemrexxx @destere
Seninki yaşlılıktan kaynaklı ama
Aaa doğru ecel geldimi yaş falan dinlemez tabi ama bizde göçmeliyizki sonrakı nesillere yer açılsın başımızda yatacak halleri yokBu işin şakası mı olur yaş 35 diyen Cahit Sıtkı Tarancı bile küt diye 35 inde öldü
Senin daha zamanın vardır ÇikoAaa doğru ecel geldimi yaş falan dinlemez tabi ama bizde göçmeliyizki sonrakı nesillere yer açılsın başımızda yatacak halleri yok
Bunama bu yaşta baş göstermişEylülde 27 olacak 30 a merdiveni dayayacaz artık @Yiğitt de 28 e gidiyor onunla birlikte yaşlanıyoruz şaka maka@eskici @Harunnn60 @xemrexxx @destere
Bunama bu yaşta baş göstermiş
@Forumdash Bunca yıldır hiç renk vermedi oğlan yaşını ismini herşeyini saklıyor ama @xemrexxx araştırmasına göre ismi Faruk yaşıda en az 40 dan başlıyor gerisini bilmiyoruzSenin daha zamanın vardır Çiko
@xemrexxx beni de faceden eklemiş yaşıma bakmıştır bu orta halli tamam buna bulaşmayım demiştir@Forumdash Bunca yıldır hiç renk vermedi oğlan yaşını ismini herşeyini saklıyor ama @xemrexxx araştırmasına göre ismi Faruk yaşıda en az 40 dan başlıyor gerisini bilmiyoruz@gözlemci
Faruklar yaşlı olur zaten@Forumdash Bunca yıldır hiç renk vermedi oğlan yaşını ismini herşeyini saklıyor ama @xemrexxx araştırmasına göre ismi Faruk yaşıda en az 40 dan başlıyor gerisini bilmiyoruz@gözlemci
Bir insan ismini neden saklar@xemrexxx beni de faceden eklemiş yaşıma bakmıştır bu orta halli tamam buna bulaşmayım demiştir@Forumdash bulamadığı için takiptedirsallıyordur yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?