Çukur - 20. Bölüm Fragmanı

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
47,948
Puanı
1,060
lbGvVg.jpg

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Erkan Kolçak Köstendil, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Perihan Savaş, İrem Altuğ, Öner Erkan ve Burak Sergen'in paylaştığı; yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı, senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı Çukur'un '20. Bölüm Fragmanı' yayınlandı.

Çukur - 20. Bölüm 1. Fragman:

”Kral olmak istersen, sana oğlum demem!”

Çukur - 20. Bölüm 2. Fragman:

"Gözümün içine baka baka sırtıma hançeri saplıyordu!"

Çukur, yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'da Show TV'de!

Son düzenleme:
Fragman güzel. Bu saatten sonra Vartolu, İdris, Yamaç, Baykal, Selim, Komiser derken kimin ne haltlar yiyeceğini merak etmiyor değilim hani. :A

takımları giymiş :Z
Rekor kırıcağa benziyor dizi:Z
Fragman güzel. Bu saatten sonra Vartolu, İdris, Yamaç, Baykal, Selim, Komiser derken kimin ne haltlar yiyeceğini merak etmiyor değilim hani. :A
Obaaaaaa fragman uçuyooor. Gel Pazartesi geel. :D
Çok büyük ihtimalle Vartolu ile İdris Yamaç falan anlaşmış . Beyefendinin yanına içerdeki adam olarak girecek, Emrahla da yakınlaşır :F

Tekrar düşman olduklarını kesinlikle düşünmüyorum planlı olduğunu düşünüyorum ve
:love1::love1::love1:
Z9pY2g.png

@xemrexxx @Forumdash

Çok büyük ihtimalle Vartolu ile İdris Yamaç falan anlaşmış . Beyefendinin yanına içerdeki adam olarak girecek, Emrahla da yakınlaşır :F

Tekrar düşman olduklarını kesinlikle düşünmüyorum planlı olduğunu düşünüyorum ve
Z9pY2g.png

@xemrexxx @Forumdash
İdris baba, oğlu üzerinden plan kuracak adam değil. Bu da plan çıkarsa sıkacak konu :T:

Z9pY2g.png

@xemrexxx @Forumdash
fragmana bakılınca konuşma oluyor Konuşma yaptığında Çukur evimiz idris Babamız diyebilir:A

İdris baba, oğlu üzerinden plan kuracak adam değil. Bu da plan çıkarsa sıkacak konu :T:
fragmana bakılınca konuşma oluyor Konuşma yaptığında Çukur evimiz idris Babamız diyebilir:A
Yamaç, İdris’ten habersiz plan yapabilir bence. Sonradan söyler babasına. :A
Aaa bir plan olduğuna eminim şu fırça bıyıklı oğlan gibi :F Ama İdris yada ayrıdan Yamaçla anlaşmış olabilir yada kendi başına plan kurmuşta olabilir fırça bıyıklı oğlanda Yamaçla anlaştı dedik kendi plan yapmış :A

O konuda kendimi hareket ediyor onlarlamı bilemem ama plan olduğunu düşünüyorum bakalım :A :A :A

Z9pY2g.png

@xemrexxx @Forumdash
kız ben de bunu yazmaya gelmiştim demek ki benle uğraşmayınca kalan gücün aklına gidiyor :A @Harunnn60 @Forumdash @gözlemci

Z9pY2g.png

@xemrexxx @Forumdash
Ayy resmen İçerde Mert'in Celal Babaya yaptii gibi diyorsun yani:F:F Hep abisinden(Çağatay) öğrendiği planları yeni dizisinde uyguluyor Aras:A @eskici @xemrexxx

Sen buradayken herkesten önce davranıyorsun :A :A yoksa @Çiğdem- de zeka küpüdür zaten :A
12 den sonra duruyor beyni ama:A

Ayy resmen İçerde Mert'in Celal Babaya yaptii gibi diyorsun yani:F:F Hep abisinden(Çağatay) öğrendiği planları yeni dizisinde uyguluyor Aras:A @eskici @xemrexxx
ay o overrop dizinin adını anmaz mısın pliizz geçen sene bazı hadsizler ezelle falan karşılaştırıyordu rezaet resmen.ss

12 den sonra duruyor beyni ama:A

ay o overrop dizinin adını anmaz mısın pliizz geçen sene bazı hadsizler ezelle falan karşılaştırıyordu rezaet resmen.ss
Onda unutkanlık var :A Bir dediği bir dediğini tutmuyor @eskici kankam da bilir @Çiğdem- in unutkanlık ayağına yattığı tavırları :A