Aman Allahım
Bu adamında etrafında hep ecünnüler dolaşıyor şimdide pörsümüş Aslı gelmiş @sokak sanati @kerem @Bully @Sherlock @cookiessiz ikinizi kahreden reklam çıkmış oka basıyorsun hogatha
Aman Allahım
Bu adamında etrafında hep ecünnüler dolaşıyor şimdide pörsümüş Aslı gelmiş @sokak sanati @kerem @Bully @Sherlock @cookiessiz ikinizi kahreden reklam çıkmış oka basıyorsun hogatha
Her bu ecünnü sahnesinde tempo düşüyor en sıkıcı sahnelerÇatla Vartolu'ya, Karakuzulara güvenme diyip hayatını kurtardı, sonra Yamaç'a Salih'i bul diyerek Üç Silahşörlerin buluşmasını sağladı.
Ne buluyorlar anlamıyorum ki.Bu adamında etrafında hep ecünnüler dolaşıyor şimdide pörsümüş Aslı gelmiş @sokak sanati @kerem @Bully @Sherlock @cookies
Rakipsiz genç oyuncu şuanNe buluyorlar anlamıyorum ki.
Hadi ben uyuyorum. Good night.Rakipsiz genç oyuncu şuan
ben bi türlü ulaşamadımBu adamında etrafında hep ecünnüler dolaşıyor şimdide pörsümüş Aslı gelmiş @sokak sanati @kerem @Bully @Sherlock @cookies
Sen kendi tipine bak.ssBu adamında etrafında hep ecünnüler dolaşıyor şimdide pörsümüş Aslı gelmiş @sokak sanati @kerem @Bully @Sherlock @cookies
Ama Sena, dizide hep ön planda olacak. Neyse ki Çukur EDHO gibi değil, başrol kadın oyuncusu var.Her bu ecünnü sahnesinde tempo düşüyor en sıkıcı sahneler
Çatla Daha önce bir filmde oynadılar beraber, fanlar çok beğenmiş uyumlarını, dizi bekliyorlar şimdi de.Bu adamında etrafında hep ecünnüler dolaşıyor şimdide pörsümüş Aslı gelmiş @sokak sanati @kerem @Bully @Sherlock @cookies
Çatla Daha önce bir filmde oynadılar beraber, fanlar çok beğenmiş uyumlarını, dizi bekliyorlar şimdi de.
Sen kendi tipine bak.ss
Hayat Bilgisi ve Kavak Yelleri ilk sezon iyiydi sonra ne olduysa 10 yıl önce pörsümüştü 50 yaşındakı teyzeler gibiben bi türlü ulaşamadım
Esma Sultan daha güzel dimi @xemrexxxHayat Bilgisi ve Kavak Yelleri ilk sezon iyiydi sonra ne olduysa 10 yıl önce pörsümüştü 50 yaşındakı teyzeler gibi
2. fragman konuya eklendi.
Yine oldukça epik bir sahne izleyeceğiz sanırım.
@MasacRE- @Çiğdem- @batuhankaralar @mrt-06 @MEnes @Doğu @vadikızı @xemrexxx @mesmeso61 @xBUGRAx @S.G.A.T. @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @ömer karataş @kerem @serhatt @Arslan Bey
@S.G.A.T. Yine askerden kaçacak bu aralar foruma gelecek dikkat edin herifini dövüyorlar @serhatt @kerem @Bully