Aman Allahım![]()
![]()
Bu adamında etrafında hep ecünnüler dolaşıyor şimdide pörsümüş Aslı gelmişsiz ikinizi kahreden reklam çıkmış oka basıyorsun hogatha
Aman Allahım![]()
![]()
Bu adamında etrafında hep ecünnüler dolaşıyor şimdide pörsümüş Aslı gelmişsiz ikinizi kahreden reklam çıkmış oka basıyorsun hogatha
Her bu ecünnü sahnesinde tempo düşüyor en sıkıcı sahnelerÇatlaVartolu'ya, Karakuzulara güvenme diyip hayatını kurtardı, sonra Yamaç'a Salih'i bul diyerek Üç Silahşörlerin buluşmasını sağladı.
![]()
Ne buluyorlar anlamıyorum ki.Bu adamında etrafında hep ecünnüler dolaşıyor şimdide pörsümüş Aslı gelmiş![]()
![]()
@sokak sanati @kerem @Bully @Sherlock @cookies
Hadi ben uyuyorum. Good night.Rakipsiz genç oyuncu şuan![]()
![]()
![]()
ben bi türlü ulaşamadımBu adamında etrafında hep ecünnüler dolaşıyor şimdide pörsümüş Aslı gelmiş![]()
![]()
Sen kendi tipine bak.ssBu adamında etrafında hep ecünnüler dolaşıyor şimdide pörsümüş Aslı gelmiş![]()
![]()
Ama Sena, dizide hep ön planda olacak.Her bu ecünnü sahnesinde tempo düşüyor en sıkıcı sahneler![]()
![]()
![]()
ÇatlaBu adamında etrafında hep ecünnüler dolaşıyor şimdide pörsümüş Aslı gelmiş![]()
![]()
ÇatlaDaha önce bir filmde oynadılar beraber, fanlar çok beğenmiş uyumlarını, dizi bekliyorlar şimdi de.
![]()
Sen kendi tipine bak.ss
Hayat Bilgisi ve Kavak Yelleri ilk sezon iyiydi sonra ne olduysa 10 yıl önce pörsümüştü 50 yaşındakı teyzeler gibiben bi türlü ulaşamadım![]()
Esma Sultan daha güzel dimiHayat Bilgisi ve Kavak Yelleri ilk sezon iyiydi sonra ne olduysa 10 yıl önce pörsümüştü 50 yaşındakı teyzeler gibi![]()
![]()
![]()
2. fragman konuya eklendi.
Yine oldukça epik bir sahne izleyeceğiz sanırım.
@MasacRE- @Çiğdem- @batuhankaralar @mrt-06 @MEnes @Doğu @vadikızı @xemrexxx @mesmeso61 @xBUGRAx @S.G.A.T. @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @ömer karataş @kerem @serhatt @Arslan Bey
@S.G.A.T. Yine askerden kaçacak bu aralar foruma gelecek dikkat edin herifini dövüyorlar