Çukur | 2. Sezon 19. Bölüm Fragmanı

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
47,948
Puanı
1,060
%C3%87ukur-2-sezon-afi%C5%9F-jpg.64198

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Erkan Kolçak Köstendil, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Perihan Savaş, İrem Altuğ, Öner Erkan, Necip Memili, Berkay Ateş ve Erkan Avcı'nın paylaştığı; yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı, senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı Çukur'un 2. Sezon 19. Bölüm Fragmanı' yayınlandı.

"Winter is coming!"

"Hazırlanın! Çok eğleneceyiz..."

Çukur, yeni bölümleriyle her Pazartesi 20:00'da Show TV'de!

Son düzenleme:
Nihayet Heyecanı Yok çaldı. Sıkıcı bölümlerden kurtulacağız demek ki. Gelsin artık şu winter havası. :Z

• Harika
Reactions: Çiğdem
Kırk yılda bir işe yaradı o zmaan :A
totşun bişey yapmasına gerek yok ki dizi kendindiliğinden zehirli yani. İzleyeni bağlıyor kendine:A
Nihayet Heyecanı Yok çaldı. Sıkıcı bölümlerden kurtulacağız demek ki. Gelsin artık şu winter havası. :Z
Ben kaç bölümdür Mahsun Sena sahnesini bekliyorum orada Mahsunun bir duygusal konusması olacak diye zaten ağlıyorlar daha merak ettim :A :A :A @MasacRE @MEnes @ömer karataş @Sherlock @turkuazz

Keşke o sahnede ikisinden birisi ölse, biz ters köşe olsak. Ama İMKANSIZ, aralarında duygusal bir konuşma geçer. İkisine de hiçbir şey olmaz. :A
Bence bu sezon @xemrexxx in kel kafalı herifi ölecek :A Ama Mahsun seneyede devam eder çünkü iyi tarafa geçip Koçovalılarla birlik olucağını düşünüyorum :A