Çukur 2.Sezon 17.Bölüm Yorumları

İzledim bölümü de çok şaapmadım yani. Bekleme modundayım şuan. :A

Aynı durumdayız adaşım. Özellikle Aliço’nun da içinde bulunduğu bir master plan bekliyorduk, rüya sahnesi çıktı. O rüya sahnesinden beri ben de bekleme moduna geçtim. Rüya sahnesi, içinde barındırdığı mesajlarla, göndermeleriyle falan çok güzeldi ama hadi Aliço’yu geçtim, Mihriban’ı hiç görmeyen Yamaç’ın onu rüyasında görmesi beni bir tık üzdü. Çünkü mümkün olabilecek bir şey değil bu. :A Yamaç’ı kimin vurduğu ve patronun kim olduğu hala ortaya çıkmadı, bu iki şeyden umutluyum. Mantık çerçevesi içerisinde güzel bir ters köşe yapılabilirse diziye dair beklentilerim artacak. Ona kadar beklemeye devam. :A

Aynı durumdayız adaşım. Özellikle Aliço’nun da içinde bulunduğu bir master plan bekliyorduk, rüya sahnesi çıktı. O rüya sahnesinden beri ben de bekleme moduna geçtim. Rüya sahnesi, içinde barındırdığı mesajlarla, göndermeleriyle falan çok güzeldi ama hadi Aliço’yu geçtim, Mihriban’ı hiç görmeyen Yamaç’ın onu rüyasında görmesi beni bir tık üzdü. Çünkü mümkün olabilecek bir şey değil bu. :A Yamaç’ı kimin vurduğu ve patronun kim olduğu hala ortaya çıkmadı, bu iki şeyden umutluyum. Mantık çerçevesi içerisinde güzel bir ters köşe yapılabilirse diziye dair beklentilerim artacak. Ona kadar beklemeye devam. :A
Şimdi rüya sahnesi gerçekten ileriye mesajlar içeren kaliteli ve farklı bir sahneydi. Ama sadece o bölümde kalmaması lazımdı. Veya bu Yamaç Aliço'yu neye göre öyle gördü, sesini kafasında öyle kurguladı. Bilinçaltı muhabbetini yapmıştık, yani olmaması gerekiyordu öyle bir durumun. Senaryoda rüya olayına giriyorsan bir çok şeyi düşünmen lazım. Çok farklı bir olay çünkü. Bu bölümde Aliço'nun olayla alakası olmadığını anlamış olduk ama rüya sahnesi tamamen boşa çıktı o zaman. Yamaç niye öyle bir rüya gördü, niye Aliço'yu o ses tonuyla hayal etti boşa çıkmış oldu. Umarım bu durum açıklığa kavuşur ilerde. (Mihriban değil bu arada :A) Meliha olayı ise bence muamma. Meliha'yı kurtaran kişi Yamaç çıkabilir belli olmaz. Ama o zaman rüyada bu kim diye sormazdı, bilemedim şimdi. O kısımda bilinmezler karışıklıklar var. Rüya sahnesi o bölüm için çok hoşuma gitmişti ama sonrası nasıl gidecek önemli olan da o. Dediğin maddeler de bununla bire bir bağlantılı, göreceğiz artık. :D