Çukur 2.Sezon 17.Bölüm Yorumları

Bence bütün adayları youtube fragmanlarına yetiştiremediler, bir kısmını da diziden paylaşalım dediler o yüzden bir farkları yok
Metin dısında o tayfanın olmadıkları belli oldu bence

Metinide ben istemiyorum hertürlü memnun kalmıcam meke ihtimali ve medet ihtimali tamamen kalktı , kemalinde konusmalarından haberi olmadı belli bir korsan metin şüpheli kaldı
@xemrexxx

Burak'a laf at diyorsun, kaşiniyorsun

Varya kücük kaosların anasısın resmen
Sen başlattın zaten olayı sonra @xemrexxx atıldı
Önce yap yap sonra gerek yok
Hahah sen kıvanc kıskanclığından diziyi kötülüyorsun översen kenanı geçti diye düşünüceğin için
@xemrexxx

Ama onun tek rakibi Sülüman

Bence rüyalar elemek için geçerli bir sebep değil
Medet rüyadan değil de Çetoların peşlerinden gittiği için elendi. Meke ise hala aday ama favori değil

Bence rüyalar elemek için geçerli bir sebep değil
Medet rüyadan değil de Çetoların peşlerinden gittiği için elendi. Meke ise hala aday ama favori değil
Mekeyi daha katil diye aynı sahneyi yinemii göstericekler
Onun ihtimali bence kalktı daha onu katil diye gösterip aynı sahneyle seyirciden küfürden baska birşey alamazlar zaten aldıkları tek şeyde o ama

Metini aradan sonra bölümü izleyen herkes metin diye atıldı benim analizci adamda dahil
Herkesin aynı anda dediği birisinin çıkması beni tatmin etmez eğer oysada senarist değiştirsin

Hahah sen kıvanc kıskanclığından diziyi kötülüyorsun översen kenanı geçti diye düşünüceğin için
@xemrexxx

Ama onun tek rakibi Sülüman
Ben zaten Kıvancı övüyorum Kuzey'le
En iyi dizisi Kuzey Güney. Sen hala kabullenemıyorsun çünkü o diziyi izlemedin. Sen aslında Kıvancı övmuyorsun izlediğin diziyi övüyorsun

Niye olmasın zaten adamlar bütün adaylara çekmişler o sahneyi, Meke'ninkini de tvden yayınladılar işte
Ayrıca olaydan sonra Meke'nin çamurlu botlarla geldiğini Kemal'in ise bir silahı denize attığını unutmayalım. Bunlar hala açıklanmadı

En iyi dizisi Kuzey Güney. Sen hala kabullenemıyorsun çünkü o diziyi izlemedin. Sen aslında Kıvancı övmuyorsun izlediğin diziyi övüyorsun
Benim favorim Kenan , Kıvancın ezel saymazsak ilk defa dizisini izliyorum
Kenanı seviyorum diye kıvancı hakkını vermemek olmaz sen kenana ihanet edecekmişsin gibi düşünüyorsun kıvancla aynı yatağa giriyormussun onu aldatıyormussun gibi
@xemrexxx

son şaptığınız yabancı dizi bölümüne bakın .ss

Korsan metin olmasın yeter herkesin tahmin etti biriyle sürpriz yapılmaz şaşırıcak kimse yok
Millet daha Metin oldunu açıklanmadan metinin bahanesini bile kuruglamıslar bebeği falan yanı metinin çıkmasına şaşırmayı bırak metinin söyleceği nedeni bile kurgulayıp hazırlamıslar seyirciler

Çünkü mantıklı olan o
Sırf şaşıralım diye saçmasapan birini çıkaracaklarına Metin'in çıkmasını isterim ben