Çukur 2.Sezon 17.Bölüm Yorumları

Mantıklı eleştiriyorum zaten :A Geçen bölüm yaptıkları saçmalıkları yeni başladığım bir dizide görsem koşarak arkama bakmadan uzaklaşırım. Uzun süre izledikten sonra alışkanlıktan devam ediyorum. İçerde'yi de eleştiriyorum ayrıca ben sen rahat ol :A
senede 50 dk den 10 bölüm çeken game of thrones bile mantık hatalarıyla dolu senede 35-40 bölüm 150-160 dk den çekilen dizide mantık hatası görüp de bırakman saçma olur:A ya hiç başlama ya da 50. bölüme gelince mantık hatalarına takılma:A

senede 50 dk den 10 bölüm çeken game of thrones bile mantık hatalarıyla dolu senede 35-40 bölüm 150-160 dk den çekilen dizide mantık hatası görüp de bırakman saçma olur:A ya hiç başlama ya da 50. bölüme gelince mantık hatalarına takılma:A
Game of Thrones'da bile var mantık hataları evet, ama o bir taraftan hata yapıyorsa başka bir yerden toparlıyor. Bunun neresinden tutsan elinde kalıyor. Sadece mantık hataları da değil sorun yani, 2. sezon konusuyla işleyişiyle tam bir fecaat :A

Game of Thrones'da bile var mantık hataları evet, ama o bir taraftan hata yapıyorsa başka bir yerden toparlıyor. Bunun neresinden tutsan elinde kalıyor. Sadece mantık hataları da değil sorun yani, 2. sezon konusuyla işleyişiyle tam bir fecaat :A
ben beğeniyorum sonunda dizide kendime uygu çift de buldum ayşe <3 çeto :bhr: ilk sezonki gibi sürekli düşman gidip gelmesi olmasın :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Rezil bir tahmin yaptın, tutturamadın hala kıvırıp duruyorsun bir sus artık be :A

Her bölümü mantık hatalarıyla dolu diziyi tabi ki eleştireceğim, seninki de ne Çukur aşkıymış be :A Bu bölüm Vartolu dedi ya Çukur b*k çukuruna döner diye dizinin şu anki durumu da o hesap :A
Aaa ben o tahmini çetodan ayşe hoşlandı çocukluğunu anlatırkan yanı onların mutlaka birlikte çalısıcaklarını oyüzden dedim sonucta durum şuan oraya geldi sosyal medyayı ara tara benden baska bunu diyen yoktu :A :A :A @xemrexxx

Benim favorim Metin, bütün oklar onu gösteriyor :A Sürpriz ihtimal de Aliço duruyor hala ama bilemiyorum :D Yalnız bu bölüm hangi sahneden Meke ile Kemal'i eledin onu anlamadım :A
Meke ile Medeti rüyasında gördü onlarda elendi :F Vuran kişiyi rüyada göstermezler çünkü vuran açıklandığında bir süprizi kalmaz youtubede ayrıdan paylaşmak ayrı bunu bölümde göstermek ayrı :A Bir metin kaldı orada oda değilse başkasıdır :F

eski çamlar bardak oldu ayol :F 1997-98 deki deli yürekten bahsediyor hala :F :F
ona bakarsak kenan da sinemada başarısız kıvança göre:A:A:A

.çağatayı kıyaslamaz kimse onun jenerasyonu (ytolga sarıtaş, aras blut iynemli, burak deniz vb.) hepsi çok iyi oyuncu çağatay oyunculuk anlamında çok geride kaldı onlardan:A @Çiğdem-
Kariyerine başlangiç ve sürdürdüğü başarılar Kıvanç'a göre çok daha iyi. Sinema para verilip izlenen bişey. Oralara girmiyorum bile:X Kıvancın çok iyi filmleri yok rakamalrda.

İkisinin de batık işleri var filmlerde. Bence hiççç oralara girme :X
Ekli dosyayı görüntüle 64419

Ekli dosyayı görüntüle 64418
Tarkan Musti gibi dizi dünyasınında mega starları Kenan Halit diğer geriye kalanlar kendi aralarında şey etsinler çok önemli değil o kısımlar :A :A :A Bu kadar kafa ütülemeyede gerek yok ip gibi yazıp :F :F :F

güzel bir kadın kocişine iltifat edince hemen atılan murat yıldırım ın eşi gibi kıskançsın :A
kenanına laf söyletmemek için koşarak geliyon:A:A @Çiğdem- @xBUGRAx @serhatt @Yiğitt @MasacRE- @Harunnn60 @Dosi @vadikızı @Aserat @turkuazz @mrt-06 Ekli dosyayı görüntüle 64420
Burak'a laf at diyorsun, kaşiniyorsun :A

Tarkan Musti gibi dizi dünyasınında mega starları Kenan Halit diğer geriye kalanlar kendi aralarında şey etsinler çok önemli değil o kısımlar :A :A :A Bu kadar kafa ütülemeyede gerek yok ip gibi yazıp :F :F :F
Varya kücük kaosların anasısın resmen:F Sen başlattın zaten olayı sonra @xemrexxx atıldı :A Önce yap yap sonra gerek yok:A

eski çamlar bardak oldu ayol :F 1997-98 deki deli yürekten bahsediyor hala :F :F
ona bakarsak kenan da sinemada başarısız kıvança göre:A:A:A

.çağatayı kıyaslamaz kimse onun jenerasyonu (ytolga sarıtaş, aras blut iynemli, burak deniz vb.) hepsi çok iyi oyuncu çağatay oyunculuk anlamında çok geride kaldı onlardan:A @Çiğdem-
Bacım sana xemrexxxxden alıntı yapıyorum. SAFOZ :A
Reyting anlamında söyledim ben. Deli Yurek ile ilk projesiyle reyting rekoru kırıyordu Kenan. Kıvanç Gümüşle öyle ahım sahım reyting almıyordu. Kıvancın 2-3 tane batan işi var Kenanın Fatih haricinde var mı? Fatih de kötü reyting almıyordu devam edebilirdi dediğin gibi ama adam kariyerinde istatistiklerinde önem veriyor demek:A

Çağatay Kenanla hiçbir zaman kıyaslanamıcak:A Jenerasyon farkından dolayı. Yazık Çağatay Çiğdemin sari Arasıyla yarişacak:( Ne kötü kaderi varmiş:T:
Çağatayı oyunculuk yeteneği hiç yok :F Aksiyonda ve fantastikte inceledim ama yok eğer tipi olmasa şu noktada olmazdı çünkü oyunculuk anlamında türkiyenin en kötü oyuncularından top 100 ü zorlar :A :A :A

Meke ile Medeti rüyasında gördü onlarda elendi :F Vuran kişiyi rüyada göstermezler çünkü vuran açıklandığında bir süprizi kalmaz youtubede ayrıdan paylaşmak ayrı bunu bölümde göstermek ayrı :A Bir metin kaldı orada oda değilse başkasıdır :F
Bence bütün adayları youtube fragmanlarına yetiştiremediler, bir kısmını da diziden paylaşalım dediler o yüzden bir farkları yok :A

Aaa ben o tahmini çetodan ayşe hoşlandı çocukluğunu anlatırkan yanı onların mutlaka birlikte çalısıcaklarını oyüzden dedim sonucta durum şuan oraya geldi sosyal medyayı ara tara benden baska bunu diyen yoktu :A :A :A @xemrexxx
Hadi oradan yeme bizi şimdi, gizli gizli buluştuğu kişi Ayşe diye diye kafamızı ütüledin haftalarca :A