Çukur 2.Sezon 17.Bölüm Yorumları

senede 50 dk den 10 bölüm çeken game of thrones bile mantık hatalarıyla dolu senede 35-40 bölüm 150-160 dk den çekilen dizide mantık hatası görüp de bırakman saçma olur
ya hiç başlama ya da 50. bölüme gelince mantık hatalarına takılma

Game of Thrones'da bile var mantık hataları evet, ama o bir taraftan hata yapıyorsa başka bir yerden toparlıyor. Bunun neresinden tutsan elinde kalıyor. Sadece mantık hataları da değil sorun yani, 2. sezon konusuyla işleyişiyle tam bir fecaat

ben beğeniyorum sonunda dizide kendime uygu çift de buldum ayşe <3 çeto
ilk sezonki gibi sürekli düşman gidip gelmesi olmasın

Reactions: Angelica
Aaa ben o tahmini çetodan ayşe hoşlandı çocukluğunu anlatırkan yanı onların mutlaka birlikte çalısıcaklarını oyüzden dedim sonucta durum şuan oraya geldi sosyal medyayı ara tara benden baska bunu diyen yoktu
@xemrexxx

Benim favorim Metin, bütün oklar onu gösteriyor
Sürpriz ihtimal de Aliço duruyor hala ama bilemiyorum
Yalnız bu bölüm hangi sahneden Meke ile Kemal'i eledin onu anlamadım
Meke ile Medeti rüyasında gördü onlarda elendi
Vuran kişiyi rüyada göstermezler çünkü vuran açıklandığında bir süprizi kalmaz youtubede ayrıdan paylaşmak ayrı bunu bölümde göstermek ayrı
Bir metin kaldı orada oda değilse başkasıdır

Tarkan Musti gibi dizi dünyasınında mega starları Kenan Halit diğer geriye kalanlar kendi aralarında şey etsinler çok önemli değil o kısımlar
Bu kadar kafa ütülemeyede gerek yok ip gibi yazıp

Tarkan Musti gibi dizi dünyasınında mega starları Kenan Halit diğer geriye kalanlar kendi aralarında şey etsinler çok önemli değil o kısımlar
Kenan Musti oluyor galiba senin beğendiklerin onlar

Burak'a laf at diyorsun, kaşiniyorsun

Varya kücük kaosların anasısın resmen
Sen başlattın zaten olayı sonra @xemrexxx atıldı
Önce yap yap sonra gerek yok

Çağatayı oyunculuk yeteneği hiç yok
Aksiyonda ve fantastikte inceledim ama yok eğer tipi olmasa şu noktada olmazdı çünkü oyunculuk anlamında türkiyenin en kötü oyuncularından top 100 ü zorlar

Çağatayı oyunculuk yeteneği hiç yok
Aksiyonda ve fantastikte inceledim ama yok eğer tipi olmasa şu noktada olmazdı çünkü oyunculuk anlamında türkiyenin en kötü oyuncularından top 100 ü zorlar
Sen git Edho yu bi daha izle

Bence bütün adayları youtube fragmanlarına yetiştiremediler, bir kısmını da diziden paylaşalım dediler o yüzden bir farkları yok

Hadi oradan yeme bizi şimdi, gizli gizli buluştuğu kişi Ayşe diye diye kafamızı ütüledin haftalarca