Aaa ben doğru çıksın iddiasıyla konuşmuyorumkıAras’ını bırakamaz o, çaktırmadan izler.![]()
Aras’ını bırakamaz o, çaktırmadan izler.![]()
Yok öyle ben goygoy yapıyorum deyip işin içinden sıyrılmakAaa ben doğru çıksın iddiasıyla konuşmuyorumkıGoy goy olsun
O konu açığa kavuşunca başka birşey bulurum oradan devam ederiz size kurtuluş yok
![]()
![]()
@MEnes
Aaa yok Sena olmucağıda aynı şeyle diyordumYok öyle ben goygoy yapıyorum deyip işin içinden sıyrılmakÇok kesin bir şekilde Ayşe çıkacak deyip duruyordun, şimdi iddaa işini duyunca hemen çark ettin
![]()
Senin söylediklerini ciddiye alacak kadar saf değiliz zaten merak etmeAaa yok Sena olmucağıda aynı şeyle diyordumBizim işimiz abartarak konuşmak
![]()
![]()
100 defa demişimdir sakın mesajlarımızda ciddiyet aramayın sadece eğlenmeye bakın okadar
![]()
![]()
![]()
Şu bölüm gelse artık yaz arası vermişler gibiSenin söylediklerini ciddiye alacak kadar saf değiliz zaten merak etme![]()
3 hafta ara alt tarafı abartmaŞu bölüm gelse artık yaz arası vermişler gibi![]()
![]()
![]()
3 hafta ara alt tarafı abartma2 gün kaldı zaten merak etme
![]()
Hahah tam adamına diyorsun sendeAaa yok Sena olmucağıda aynı şeyle diyordumBizim işimiz abartarak konuşmak
![]()
![]()
100 defa demişimdir sakın mesajlarımızda ciddiyet aramayın sadece eğlenmeye bakın okadar
![]()
![]()
![]()
Haha tam lafının üstüne söylemişim ben de kime ne diyorsamHahah tam adamına diyorsun sende![]()
![]()
![]()
Hhaha hele Ayşe çıksında siz ozaman görün curcunayıHaha tam lafının üstüne söylemişim ben de kime ne diyorsam![]()
Aliçoyu normal giysilerle görücez diyorlardı öyle bir şey olacak sanırım bir de büyük patron çıkıyormuşAliço'nun (Rıza Kocaoğlu'nun) sesi değil mi o? 😱 En merak ettiğim Çukur bölümü geliyor, manyak şeyler olacak.
@Çiğdem- @Forumdash @MasacRE- @S.G.A.T. @MEnes @mesmeso61 @sokak sanati @batuhankaralar @xemrexxx @kerem
Hemen Aliçoya sarkıntılık edersinSenin güzel olma ihtimalin ne kadarsa Aliçonun patron çıkması da o kadar ihtimal![]()