Mutlaka değişiklik olmuştur. Mesela müdürle bir sahnesi vardi bu bölüm. Böyle bir tepki gelmese lafını söylerdi muhtemelen müdüreTepkilerden dolayı sadece özür sahnesi çekmemişler bu gıcık herife bir ayarda çekmiş senaristler ,senaryonun değiştiği çok açık görünüyordu![]()
![]()
![]()
Dünyaları ben yarattım havasından çıkıp biraz pırısık moda sokmuşlar az ayar vermişler belliMutlaka değişiklik olmuştur. Mesela müdürle bir sahnesi vardi bu bölüm. Böyle bir tepki gelmese lafını söylerdi muhtemelen müdüreÇekti gitti ama
![]()
Hala mı Alperen'e laf söylüyorsun senDünyaları ben yarattım havasından çıkıp biraz pırısık moda sokmuşlar az ayar vermişler belli![]()
Ben Bodrum masalı falan izlemedim oradan anti değilim kendisine burada ilk kez gördüm ve zibidiler diye ayırdığım erkek gurubundan çıktı bu adamı sevmem mümkün değil![]()
Tüm kütüklerde senin kankan maşllahBenim kankama ve Alperenime gıcık deme lütfen![]()
![]()
Gördük zaten o muhteşem çiziminiTüm kütüklerde senin kankan maşllah![]()
![]()
Masacrenin fotosunu atacaktımda hızlı resim şuan bozuk neyse gören görmüştür zaten bu seferlik fotosuz yazayım![]()
Aaa ben kaçayım cnm @Harunnn60 5 e kalma dünkü gibi diye uyarı çekerek yattıGördük zaten o muhteşem çizimini![]()
![]()
Tamam tamam kaç git ben de kaçıcam zaten birazdanAaa ben kaçayım cnm @Harunnn60 5 e kalma dünkü gibi diye uyarı çekerek yattı![]()
Hadi cicili bicili rüyalarTamam tamam kaç git ben de kaçıcam zaten birazdan![]()
![]()
Çakmalıklarını tekrar göstermişler![]()
Bu arada bölüm içerisinde yapılan İçerde göndermesi çok hoş değil miydi?
@MasacRE- @Çiğdem- @batuhankaralar @mrt-06 @MEnes @Doğu @vadikızı @xemrexxx @mesmeso61 @xBUGRAx @S.G.A.T. @Polat Şaşmaz @mrt-06 @xBUGRAx @ömer karataş @Arslan Bey @kerem @eskici
Evet bu da iyi göndermeydi![]()
Bu arada bölüm içerisinde yapılan İçerde göndermesi çok hoş değil miydi?
@MasacRE- @Çiğdem- @batuhankaralar @mrt-06 @MEnes @Doğu @vadikızı @xemrexxx @mesmeso61 @xBUGRAx @S.G.A.T. @Polat Şaşmaz @mrt-06 @xBUGRAx @ömer karataş @Arslan Bey @kerem @eskici
Evet bu da iyi göndermeydiGönderme dolu bir bölüm oldu
![]()