Çukur 15. Bölüm - Selim Neyin Peşinde?

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
9,148
Puanı
1,061
Çukur'da Selim Beyefendi'nin eline düşüyor. Öldürdüğü adamın evindeki kameradan habersiz olan Selim, ne yapacak?

Selim öldürdüğü adamın oğlu diyemi vicdan yapıyor yoksa oğlandan hoşlandımı :F
Vicdan yapıyor vicdan. :A Korumaları arasına katacak. :A Eşcinsel muhabbetine girmeye cesaret edemezler. Sosyal medyada bomba gibi patlasa bile totalde büyük seyirci kaybeder. :A Zaten dur ne seyircisi RTÜK var nereye aşk yaşıyor. :F

Vicdan yapıyor vicdan. :A Korumaları arasına katacak. :A Eşcinsel muhabbetine girmeye cesaret edemezler. Sosyal medyada bomba gibi patlasa bile totalde büyük seyirci kaybeder. :A Zaten dur ne seyircisi RTÜK var nereye aşk yaşıyor. :F
Hhaha Aaa olmasa bile yan yana geldiklerinde oan çoğu kişi aynı şeyi düşünmüştür bence :F

Birde bu role başkası olamazdı sanırım adamın tipi okadar müsaitki :A @Forumdash

Kim demişti bu oğlanı Senanın abisi olacak diye :F @Forumdash @xemrexxx

Ayrıca oğlanla aşk yaşarsa hiç şaşırmayacam Selim :A :A :A @S.G.A.T.
Neeee bu oğlan O oğlan mı :F:F Ben bunu Selim için partner sandım :F O parlak oğlan ne hale gelmiş:F @Yiğitt seviyordu galiba:F
Ödüm koptu o sahnede şimdi gay muhabettine girecekler diye. :A

Selim öldürdüğü adamın oğlu diyemi vicdan yapıyor yoksa oğlandan hoşlandımı :F
Jigolo gibi kıyafet filan alıyor :F bence beyfendi ayarladı Selimle yatak göruntulerini güncellemesi lazım :F Zaten gizli kameradan izliyordu :A Ne bakıştılar ama bölüm boyunca:A Öpüşselerdi az daha iyiydi:F

Neeee bu oğlan O oğlan mı :F:F Ben bunu Selim için partner sandım :F O parlak oğlan ne hale gelmiş:F @Yiğitt seviyordu galiba:F

Jigolo gibi kıyafet filan alıyor :F bence beyfendi ayarladı Selimle yatak göruntulerini güncellemesi lazım :F Zaten gizli kameradan izliyordu :A Ne bakıştılar ama bölüm boyunca:A Öpüşselerdi az daha iyiydi:F
O evet cnm :F :F :F

Şimdi birisi bu forumda bu oğlanı Senanın abisi olacak dedi , Başka bir haberde piskopat polis olacak diye okumuştum :F Ama ölen adamın kardeşi çıktı :A :A :A

o arkadaş bu. :A

050220181601069582412.jpg

Hhaha Aaa olmasa bile yan yana geldiklerinde oan çoğu kişi aynı şeyi düşünmüştür bence :F

Birde bu role başkası olamazdı sanırım adamın tipi okadar müsaitki :A @Forumdash
Selim'in çok tehlikeli bakışları var, Öner Erkan harika oynuyor gerçekten. :D

Zaten gizli kamerayı bulmuş beyfendi :X Yeni görüntülere hazır olun:X Puhu tv'de sansursuz izleriz :A

Geçen hafta Selimin neden az oldugu anlaşildi. Terapiste gidiyordur o sahneler için :F Rolune kapılmak istemiyordur :F @S.G.A.T.

Şöförü diyelim seni mi kıracaz :F:F
Çıkmaz oradan bir şey. :A Ne Öner Erkan kariyerini öyle riske atar, ne de Ay yapım buna izin verir. :A

Çıkmaz oradan bir şey. :A Ne Öner Erkan kariyerini öyle riske atar, ne de Ay yapım buna izin verir. :A
Sansürsüz demem öyle sahneler çekmezler ama Kılıç Günü dizisindeki gibi bi sahne koyabilirler:X Puhuda yayınlanabilir. Zaten Fi dizisinde lezbiyenliği ifşaladılar:A

Sansürsüz demem öyle sahneler çekmezler ama Kılıç Günü dizisindeki gibi bi sahne koyabilirler:X Puhuda yayınlanabilir. Zaten Fi dizisinde lezbiyenliği ifşaladılar:A
abisiyle öyle bir ilişkisi olmuş olabilir ama kardeşini vicdan azabı için aldı bence gerçi selimde vicdan ne gezer :D :D

Fi direkt internette yayınlanan dizi. Hem öyle büyük bir şey de yaşanmadı. :A Çukur'u izleyen "Delikanlı" tayfa var, onların beyni almaz Kılıç Günü'deki gibi bir sahneyi :A

Zaten gizli kamerayı bulmuş beyfendi :X Yeni görüntülere hazır olun:X Puhu tv'de sansursuz izleriz :A

Geçen hafta Selimin neden az oldugu anlaşildi. Terapiste gidiyordur o sahneler için :F Rolune kapılmak istemiyordur :F @S.G.A.T.

Şöförü diyelim seni mi kıracaz :F:F
Partner deyip durma ya, koruma alıyor. :A

Yarın totel gelebilir Söz fragmanları izlenmede biraz ilgisiz kalmış . Çukur uçmuş :A

Söz 1.fragman 1.119.621
2.fragman 1.222.427

Çukur 1.fragman 3.065.986
2.fragman 2.684.154

abisiyle öyle bir ilişkisi olmuş olabilir ama kardeşini vicdan azabı için aldı bence gerçi selimde vicdan ne gezer :D :D
vicdan sevgiye dönüşür, sevgi aşka dönüşür filan :X İnsanoğlu beşer şaşar :A hayır bu kadar done veriliyor bize Seim'in sonunu neye bağlayacaklar merak ediyorum:X
Fi direkt internette yayınlanan dizi. Hem öyle büyük bir şey de yaşanmadı. :A Çukur'u izleyen "Delikanlı" tayfa var, onların beyni almaz Kılıç Günü'deki gibi bir sahneyi :A
Kılıç Günü'de tv dizisiydi ama verildi. Kılıç Günü dizisi de EDHO gibi depdelikanlı bir diziydi :F Hükümet de aynı hükümetti:A

Yarın totel gelebilir Söz fragmanları izlenmede biraz ilgisiz kalmış . Çukur uçmuş :A

Söz 1.fragman 1.119.621
2.fragman 1.222.427

Çukur 1.fragman 3.065.986
2.fragman 2.684.154
Öyle de bölümde bişey olmadı. Sonra izlerim diyip seyirci kaçmiş olabilir(b) Çok umutlu değilim:X