Evet, kesin olarak baba aynı, ana ayrı kardeşlerBir şey soracam şimdi bu koçovayla varto kesin kardeş mi çıktı @S.G.A.T.
Ben şimdi bu diziye İçerde çakması demekte hala haksız mıyım pekiEvet, kesin olarak baba aynı, ana ayrı kardeşler
Ona kalsa İçerde Matt Damon'la Di Caprio'nun filminin aynısı. Benim için önemli olan işin kalitesi. Başka bir yerden alıntılar olabilir yeter ki kaliteli bir şekilde kullanılsın.Ben şimdi bu diziye İçerde çakması demekte hala haksız mıyım peki
Onlar ayrı konu ama burda ayrı bir benzerlik var sanki İçerde,İçerden dışarı çıkmış Çukura düşmüş gibiOna kalsa İçerde Matt Damon'la Di Caprio'nun filminin aynısı. Benim için önemli olan işin kalitesi. Başka bir yerden alıntılar olabilir yeter ki kaliteli bir şekilde kullanılsın.
Zaten senin mantığınla İçerde de Güneşi Beklerken çakması? Onlar da Brezilya dizilerinden?
İçerde'ye hiç benzemiyor diyemem ama sırf bu yüzden çakma demeyi aklım almıyor.
Departed'la aynı konu, tamamen kopya İçerde. Ama bunu İçerde'yi kalitesiz bir iş yapmaz. Kesinlikle benzer yerleri var Çukur'la. Ama bu önemli bir detay değil, izlediğim kadarıyla da Çukur daha kapsamlı, kaliteli bir iş.Onlar ayrı konu ama burda ayrı bir benzerlik var sanki İçerde,İçerden dışarı çıkmış Çukura düşmüş gibi
İçerde zaten uyarlama bir dizi değil miydi normal yani öyle olmasıDeparted'la aynı konu, tamamen kopya İçerde. Ama bunu İçerde'yi kalitesiz bir iş yapmaz. Kesinlikle benzer yerleri var Çukur'la. Ama bu önemli bir detay değil, izlediğim kadarıyla da Çukur daha kapsamlı, kaliteli bir iş.
Bu konuda ne kadar da anlayışlısın. Çukur uyarlama değil, İçerde ile benzerlikler gerçekten mevcut. Ama işleyiş tarzı, hikaye gelişimi tamamen bence farklı.İçerde zaten uyarlama bir dizi değil miydi normal yani öyle olması
Uyarlama başka uyarlama olmadığı halde benzerlikler olması başka bir şey uyarlama dizilere karşı değilim onlara çakma demem ben diziyi tam izlemiyorum bir iki kere izledim ama internette falan karşıma çıkan videolara bakınca hep İçerde geliyor aklıma birde bu kardeşlik olayı çıkınca tamamdır dedim yaniBu konuda ne kadar da anlayışlısın. Çukur uyarlama değil, İçerde ile benzerlikler gerçekten mevcut. Ama işleyiş tarzı, hikaye gelişimi tamamen bence farklı.
Haklısın, uyarlama olması başka bir durum. Ben de diyorum ki benzerlikler mevcut ana hikaye, işleyişler tamamen başka. Çakma değil yani.Uyarlama başka uyarlama olmadığı halde benzerlikler olması başka bir şey uyarlama dizilere karşı değilim onlara çakma demem ben diziyi tam izlemiyorum bir iki kere izledim ama internette falan karşıma çıkan videolara bakınca hep İçerde geliyor aklıma birde bu kardeşlik olayı çıkınca tamamdır dedim yani
Ben bu diziye nedense ayar oldum bir kere bundan sonra ne deseniz fayda etmez bana sanırımHaklısın, uyarlama olması başka bir durum. Ben de diyorum ki benzerlikler mevcut ana hikaye, işleyişler tamamen başka. Çakma değil yani.