Ne güzel sallamış öyle ya bunu duymamıştım bakBir hikaye anlatma sahnesi var okula ilk okudayken giydiği bir kıyafet , okul müdürü bunu çağırmış senin kıyafetin okulun resmi kıyafeti olacak demiş![]()
![]()
![]()
Ne güzel sallamış öyle ya bunu duymamıştım bakBir hikaye anlatma sahnesi var okula ilk okudayken giydiği bir kıyafet , okul müdürü bunu çağırmış senin kıyafetin okulun resmi kıyafeti olacak demiş![]()
![]()
![]()
Bir 50 saniyeni ayırıp mutlaka izleNe güzel sallamış öyle ya bunu duymamıştım bak![]()
![]()
Havalara bak ya sinir oldum yineBir 50 saniyeni ayırıp mutlaka izle@S.G.A.T. @XanTier @MasacRE- orada koyun gibi dinleyip alkışlayan halk
![]()
![]()
@turkuazz @Harunnn60
Hahahah Durun alkışlamayın diyor sonra alkışlıcakları yerde işaret veriyor yanı millet koyun olmuş alkışlama zamanınıda kız seçiyorHavalara bak ya sinir oldum yine![]()
![]()
Harikasın Aleyna'cığımBir 50 saniyeni ayırıp mutlaka izle@S.G.A.T. @XanTier @MasacRE- orada koyun gibi dinleyip alkışlayan halk
![]()
![]()
@turkuazz @Harunnn60
Yaşlı başlı insanlar var orada ya deli olucam şunlara bakHahahah Durun alkışlamayın diyor sonra alkışlıcakları yerde işaret veriyor yanı millet koyun olmuş alkışlama zamanınıda kız seçiyor@destere de izlesin oda tilki kız hayranı
Hahah Alkışlama anını mı seçiyor Aleyna yok artık😱Hahahah Durun alkışlamayın diyor sonra alkışlıcakları yerde işaret veriyor yanı millet koyun olmuş alkışlama zamanınıda kız seçiyor@destere de izlesin oda tilki kız hayranı
Tilki Kız öbür arkadaşlara virüs şeklinde bulaşmış umarım kurtulurlar bundan