Çukur 13. Bölüm - Vartolu, Mihriban'ın Öldüğü Eve Gidiyor

18 yaşına kadar Çukur'da öğrenmiş olamaz. Silahtan, mafya adamlarından nefret ediyormuş. Zaten o yüzden kaçıp gitmiş. O nefretle bir de özgür kalmışken silahla haşır neşir olması da bayağı saçma olacak :A He türlü saçmalık. :D
Keşke önceden Kahraman abisinin silahla ateş etmeyi öğrettiği bir flashback sahnesi yayınlansaydı, başka türlü kurtulamayacaklar gibi bu rezillikten :D
Zaten son 2 bölümdür zekasıda kayboldu Aliçoya halletiriyor herşeyi :A :A :A

Mert karakterinin yanında baya sönük kalıyor Yamaç bir defa kötü akrakter olmaması - benim için zaten :A :A :A

Aaa hadi yeni Bölüm yayınlanıcak nerdeyse çabuk ol :A :A :A

Ya 2,5 saat zor.. Hele birde UTC, Kadın ve Fazilet izliyorum. Diğerlerinin son bölümlerini bile izlemedim. Çukur her zaman önde gelirde anca cumartesi bitiririm. :A Sende baya hızlısın tek dizin herhalde :A

Son düzenleme:
Ya 2,5 saat zor.. Hele birde UTC, Kadın ve Fazilet izliyorum. Diğerlerinin son bölümlerini bile izlemedim. Çukur her zaman önde gelirde anca cumartesi bitiririm. :A Sende baya hızlısın tek sizin herhalde :A
Canlı Çukuru izliyorum Söze netten bakıyorum :A

Maşşllah sende forumun erkekleri gibi nekadar kadın dizisi varsa bakıyorsun :F

Canlı Çukuru izliyorum Söze netten bakıyorum :A

Maşşllah sende forumun erkekleri gibi nekadar kadın dizisi varsa bakıyorsun :F

Doğru düzgün erkek dizisi yok ki. Bir Çukur birde 100. bölüme ulaşan EDHO var. Çukur'u izliyorum da Edho'ya yetişmem mümkün değil öyle bir bela almam başıma. :A Asker disilerini protesti ediyorum, asla izlemem. Geriye bunlar kalıyor. Yapımcılar sadece kadınların tv izlediklerini düşünüyorlar herhalde.. :A