Arkadaşım ÇGHB'nin neresi kalitesiz? Sana göre zaten Kanal D yayınlarsa kaliteli olacak belli.Aha, Show hergün yayınlamaya başladı bile programı. Eh be Kanal D niye verirsin bu programı, bak kalitesiz bi şekilde yayınlıyorlar.
Arkadaşım ÇGHB'nin neresi kalitesiz? Sana göre zaten Kanal D yayınlarsa kaliteli olacak belli.
Arkadaşım kaçtır sen mesajı düzgün okumadan cevap veriyorsun. Ben kötü yayınlıyor manasında dedim. Yeni bir Pis Yedili geçirdi ele. Onun gibi sabah akşam yayınlar.Arkadaşım ÇGHB'nin neresi kalitesiz? Sana göre zaten Kanal D yayınlarsa kaliteli olacak belli.
İki gün gözüne çok mu geldi?EveN post: 1383441' Alıntı:Arkadaşım kaçtır sen mesajı düzgün okumadan cevap veriyorsun. Ben kötü yayınlıyor manasında dedim. Yeni bir Pis Yedili geçirdi ele. Onun gibi sabah akşam yayınlar.
tv2`de haklısın sık-sık yayınlıyordu ama sonuçta yöneticileri aynı değil.Bu arada @EveN, Kanal D'de kafasına göre yayınladığı oluyor. Bir bakıyoruz, yayınlıyor. Mesela geçen haftayı hatırla. Az da olsa yayınladı. Bunu özellikle diğer yan kanalı tv2'de görüyoruz. Bol bol tv2'de yayınlıyor bölümleri. Yani kanallar için kaliteden tam anlamıyla bahsetme. Yayın akışı sabit değil kanalların, sürekli değişiyor.
Cumartesi-Pazar-Pazartesi-Salı-Perşembe-Cumaİki gün gözüne çok mu geldi?
EveN post: 1383454' Alıntı:tv2`de haklısın sık-sık yayınlıyordu ama sonuçta yöneticileri aynı değil.
Kanal D bir tek Perşembe ve Cuma yayınladı. Hep de öyle yayınlayacak. Karışıklık olmadı.
- - - Ekleme - - -
Cumartesi-Pazar-Pazartesi-Salı-Perşembe-Cuma
6 gün çok geldi desek daha doğru olur.
tv2`de haklısın sık-sık yayınlıyordu ama sonuçta yöneticileri aynı değil.
Kanal D bir tek Perşembe ve Cuma yayınladı. Hep de öyle yayınlayacak. Karışıklık olmadı.
tv2 ile Show Tv bir tutulmamalı. Show büyük bi kanal. Tv2 herşeyi 5 gün yayınlıyor yükselmek için. Ama Show'a yakışmıyor.
Aynı gruba bağlılar. Yani tv2 istese böyle yayın yapmaz. Ayrıca Show TV'nin yeni yöneticileriyle yepyeni bir kanal olma çabasını görüyorsundur. Haliyle bu tür tekrar yayınlara başvuracaktır. Yeni yapımlar geldikçe boşluklar kapanır. Kanal D'de böyle olsa eminim bu şekilde yapar, ki arada yayınlıyorlar programı.
Aha, Show hergün yayınlamaya başladı bile programı. Eh be Kanal D niye verirsin bu programı, bak kalitesiz bi şekilde yayınlıyorlar.
Haftada 2 gün yayınlanıyor nesi kalitesizce anlamadım. Even unutma geçen yazlarda reyting uğruna kaliteli dediğin Kanal D ÇGHB'nin tekrarını her gün yayınlıyordu.
Programı kalitesiz demedi ki, kanal kalitesiz yayınlıyor dedi.
Hergün sabah kuşağında yayınlıyordu. Prime Time`da değil. 😉
Haftada 2 gün yayınlanıyor nesi kalitesizce anlamadım. Even unutma geçen yazlarda reyting uğruna kaliteli dediğin Kanal D ÇGHB'nin tekrarını her gün yayınlıyordu.
Hayır PT'de yayınlanıyordu.
Hergün sabah kuşağında yayınlıyordu. Prime Time`da değil. 😉
Sabah kuşağında yayınlıyordu. Prime Time`da yayınladığı oldu ama haftanın her günü asla yayınlamıyordu. Geçen sene hafta içi her gün BBEB vardı, ne ÇGHB`ı?
Hayır PT'de yayınlanıyordu.
Sabah kuşağında yayınlıyordu. Prime Time`da yayınladığı oldu ama haftanın her günü asla yayınlamıyordu. Geçen sene hafta içi her gün BBEB vardı, ne ÇGHB`ı?
- - - Ekleme - - -
@mrt-06 Baktım geçen sene bugünlere akış şöyleydi:
Pazartesi
BBEB-Sultan
Salı:
BBEB
Çarşamba:
BBEB-Annem Uyurken
Perşembe:
BBEB-Kötü Yol
Cuma:
BBEB
Cumartesi
Akasya Durağı
Pazar
Sinema
Yani hergün ÇGHB`ın yayınlandığı bi dönem yok, varsa reytingleri koy.
Show Tv haftada 4 güne kaldırdı ve prime time. Kanal D haftanın 5 günü sabah kuşağında yayınladı. undan doğal bi şey olamaz. O Zaman Pis Yedili de, Hayat Bilgisi de aynı damgayı yemeli. Her kanal hafta içi ger gün tekrar bi şeyler yayınlar. Çok doğal. Ne var ki bunda?
Revan her gün lafın gelişi ama şunu demek istedim Show TV'den daha kalitesizce yayınladı üstte yazdığın yayın akışın dan anlaşılıyor.
- - - Ekleme - - -
Show TV haftada 2 kere yayınlıyor Kanal D ise hafta da 5 gün.
Yedim bile.Kanal Fanatikleri yine saldiriya gecmis @EveN dikkat et yine Kanal D fanatik damgasi yiyebilirsin
EveN post: 1383518' Alıntı:Yedim bile.