Çok Güzel Hareketler 2'den Çok Konuşulan 'Survivor' Skeci!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,626
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
'Çok Güzel Hareketler 2' ekibinden 'Survivor' skeci!

Genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, yapımcılığını Necati Akpınar’ın, yönetmenliğini ise Özge Toprak Bahıt’ın üstlendiği programın dün akşam yayınlanan bölümünde TV8'in efsane haline gelen yarışması 'Survivor' skeci yer aldı.

• Beğendim
Reactions: Hazem
ÇGH2'nin en kötü skeçlerinden biri olmuş. Sercan'ın birilerini sürekli çağırması, Ardahan'ın sürekli selam alması ve sürekli babuş demesi, Nisa'nın küsmesinin sürekli tekrarlanması. İnanılmaz bir üretkenlik eksikliği var. Elindeki malzeme hiç fena değil, iyi bir şeyler ortaya koyabilirsin gayette. Altyapı bu işin altından kalkabilirdi diye düşünüyorum.

Diri pilav, masaj esprileri gülümsetti.

ÇGH2'nin en kötü skeçlerinden biri olmuş. Sercan'ın birilerini sürekli çağırması, Ardahan'ın sürekli selam alması ve sürekli babuş demesi, Nisa'nın küsmesinin sürekli tekrarlanması. İnanılmaz bir üretkenlik eksikliği var. Elindeki malzeme hiç fenal değil, iyi bir şeyler ortaya koyabilirsin gayette de.

Bence güzel olmuş. :F

ÇGH2'nin en kötü skeçlerinden biri olmuş. Sercan'ın birilerini sürekli çağırması, Ardahan'ın sürekli selam alması ve sürekli babuş demesi, Nisa'nın küsmesinin sürekli tekrarlanması. İnanılmaz bir üretkenlik eksikliği var. Elindeki malzeme hiç fena değil, iyi bir şeyler ortaya koyabilirsin gayette. Altyapı bu işin altından kalkabilirdi diye düşünüyorum.

Beklentimi düşürdün, 18 dakika uzun bir süre zaten. :A

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD