"Çok Güzel Hareketler 2" Yeni Sezon Tanıtım Fragmanı | Star TV

serhatt

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
84,887
Puanı
1,060
GZwwmqsW4AA1QmJ

Star TV'nin sevilen eğlence programı "Çok Güzel Hareketler 2" yeni sezonuyla dönüyor!

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı programın yeni sezonundan ilk tanıtım yayınlandı.

"Çok Güzel Hareketler 2" yeni sezonuyla yakında Star TV'de!

Sezon başlangıcı olarak güzel bir bölüm olmayacak gibi duruyor.

Pazar günü Çarpıntı var. Cumartesi GGS var Show’da, acaba hangi gün olacak?

Sezon başlangıcı olarak güzel bir bölüm olmayacak gibi duruyor.

bu tur , guldur guldur vb gibi programlar - daimi olarak ekranlar da olmali -bence.

bu arada ,

eklenen resim de yer alan -bir isim- hali hazir da ask ve gozyasi dizisin de oynuyor. gorunuse gore , ayni anda iki proje de yer alacak . :bilmem:

bu tur , guldur guldur vb gibi programlar - daimi olarak ekranlar da olmali -bence.

bu arada ,

eklenen resim de yer alan -bir isim- hali hazir da ask ve gozyasi dizisin de oynuyor. gorunuse gore , ayni anda iki proje de yer alacak . :bilmem:
Programda olan birden fazla kişi, yıllar içinde birsürü yapımda oynadı. Programa herhangi bir zararı olmadı. Programdan temelli gitmediği sürece bence sorun yok.

• Beğendim
Reactions: Dante
Programda olan birden fazla kişi, yıllar içinde birsürü yapımda oynadı. Programa herhangi bir zararı olmadı. Programdan temelli gitmediği sürece bence sorun yok.
dedigin gibi de oldu. aynen. ama , temelli giden de olmustu . yanilmiyorsam .
misal, cghb2 ilk sezonlarin da olan bir kiz vardi , sonrasi yeni sezon da kendisini goremedik . en son tarih/donem dizisin de yer almisti (b).

bu arada ,

''acin kapiyi'' serisi bu programin en tutmus devam skeci olarak ,farkliydi...
bu skecin can damari olan oyuncu , su sira ; ask ve gozyasi dizisin de yer aliyor. bence rolun de ustesin den gelmise benziyor .

yeni sezon da kendisi olursa, ilk bolume sans veririm gibi .
bir de evliya kadro da ise, cok iyi olur yeni sezona dair .

dedigin gibi de oldu. aynen. ama , temelli giden de olmustu . yanilmiyorsam .
misal, cghb2 ilk sezonlarin da olan bir kiz vardi , sonrasi yeni sezon da kendisini goremedik . en son tarih/donem dizisin de yer almisti (b).

bu arada ,

''acin kapiyi'' serisi bu programin en tutmus devam skeci olarak ,farkliydi...
bu skecin can damari olan oyuncu , su sira ; ask ve gozyasi dizisin de yer aliyor. bence rolun de ustesin den gelmise benziyor .

yeni sezon da kendisi olursa, ilk bolume sans veririm gibi .
bir de evliya kadro da ise, cok iyi olur yeni sezona dair .
Yeni Sezon ilk jenerikle, geçen sezonun son jenerigini karşılaştırıp bakarız. Buraya resimlerini atarım. :)

Programın Pazar günü olarak devam edeceğini düşünüyorum. Çarpıntı dizisinin günü değişir. @serhatt

Neden değişir dersen KVP gibi düşün. Perşembe Kurtlar vadisi yayınlanır. Aynı şeyi Çok Güzel Hareketler Bunlar için de diyebiliriz. Kanal değişmesine rağmen Pazar yayınlanmaya devam etti.

Çarpıntı bence Perşembe gününe kaydırılacak. Eğer tâbi o zamana kadar reytingleri düşmez ise.

Yeni Sezon ilk jenerikle, geçen sezonun son jenerigini karşılaştırıp bakarız. Buraya resimlerini atarım. :)
tamamdir. tskler .

Programın Pazar günü olarak devam edeceğini düşünüyorum. Çarpıntı dizisinin günü değişir. @serhatt

Neden değişir dersen KVP gibi düşün. Perşembe Kurtlar vadisi yayınlanır. Aynı şeyi Çok Güzel Hareketler Bunlar için de diyebiliriz. Kanal değişmesine rağmen Pazar yayınlanmaya devam etti.

Çarpıntı bence Perşembe gününe kaydırılacak. Eğer tâbi o zamana kadar reytingleri düşmez ise.

oyle veya boyle bi sadik kitlesi var. dedigin gibi ,kanal degisimine ragmen ^kendince ilgi gormeye devam etti . bu tur islerin reytingler den bagimsiz devam etmesini isterim . goreceli elbette .

• Okudum
Reactions: TenTen

KV ile bu bir değil. Ayrıca aldığı reyting 1-2 arası, Çarpıntı'yı yerinden etmezler değmeyecek bir iş için.

• Aynen
Reactions: Hazem

Çarpıntı bu program için gün değiştirmez. Olursa böyle bir şey dizi daha da düşer. Zaten pazar çok düştü.