Çok İyi Bir Dizi Nasıl Mahvedilir? Örnek: KIRGIN ÇİÇEKLER!

Diziyi beğenmeyen izlemeyebilir bu kadar açık Ve net

''Sanki başrol Kemal''den sonrasını okumadım. Gerçekten okumadım.

Bu diziyi izleyen aklı başında herkesin -veletler tabiki de hariç- Kemal'in bu diziyi taşıdığı gerçeğini bilmesi lazım. Kötü karakter fetişim var diye söylemiyorum ama Kemal olmasaydı bu dizi buralara kadar gelemezdi.

Sana bir tavsiye; beğenmiyorsan git canımlı cicimli aşk dizileri izle her gün her kanalda var.

BŞAG 2 bölüm tertemiz izledim. Çöpün ötesine gidemez o dizi. Leyla için bile izlenmez.

Tanımadığım insanla tartışmam ben
AAOAOAOSOSOA KAVGADA SÖYLENMEZ LAN BU!

Biz Kemal reyizin askerleriyiz

Okumadıysan sen bilirsin fakat yeniden dillendiriyorum: Gerçekler acıdır.

Okumadıysan sen bilirsin fakat yeniden dillendiriyorum: Gerçekler acıdır.
Ne gerçeği la?

İlk bölümlerde ki Kemal bu zamana kadar dursaydı ve o haliyle senaryo ona binseydi anlarım seni ama geri dönüşünden sonra kendini kanıtladı. Ülkenin -günümüzde ki- en yetenekli 10 oyuncusuna çok rahat bir şekilde girer Cansu Fırıncı yani Kemal karakterini canlandıran adam. İlk başlarda dümdüz kötü karakterken sonra espritüel-kötü karakter oldu. Diziyi 4-5-6-7-8-9-10-11 ay önce de o taşıyordu şimdi de o taşıyor. Diziyi onun taşıması dizinin kötü olduğunu zerrece kanıtlamaz. Aksine her hafta üstüne katarak devam etti dizi. Acıtan bir gerçek falan yok ortada. Ha sen iyilik meleği karakterleri seversin ona bir şey diyemem.

Kemal'i savunma bana haftaya daha da düşerseniz ( ya da çok düşerseniz) şaşırmayın.

Dizi gayet güzel ilerliyor bence. Son bölümünde gelen organ mafyası karakter sayesinde tabii ki.