BŞAG 2 bölüm tertemiz izledim. Çöpün ötesine gidemez o dizi. Leyla için bile izlenmez.Arka Sokaklar'da aynı Kırgın Çiçekler hatta daha beteri bundan emin olabilirsin.Bu Şehir Arkandan Gelecek'i ve Kara Sevda'yı sakın bir tutma Kırgın Çiçekler ile! İkisi de on milyon basar üstüne dizinin net.
AAOAOAOSOSOA KAVGADA SÖYLENMEZ LAN BU!Tanımadığım insanla tartışmam ben
Biz Kemal reyizin askerleriyiz''Sanki başrol Kemal''den sonrasını okumadım. Gerçekten okumadım.
Bu diziyi izleyen aklı başında herkesin -veletler tabiki de hariç- Kemal'in bu diziyi taşıdığı gerçeğini bilmesi lazım. Kötü karakter fetişim var diye söylemiyorum ama Kemal olmasaydı bu dizi buralara kadar gelemezdi.
Sana bir tavsiye; beğenmiyorsan git canımlı cicimli aşk dizileri izle her gün her kanalda var.
BŞAG 2 bölüm tertemiz izledim. Çöpün ötesine gidemez o dizi. Leyla için bile izlenmez.
AAOAOAOSOSOA KAVGADA SÖYLENMEZ LAN BU!
Okumadıysan sen bilirsin fakat yeniden dillendiriyorum: Gerçekler acıdır.''Sanki başrol Kemal''den sonrasını okumadım. Gerçekten okumadım.
Bu diziyi izleyen aklı başında herkesin -veletler tabiki de hariç- Kemal'in bu diziyi taşıdığı gerçeğini bilmesi lazım. Kötü karakter fetişim var diye söylemiyorum ama Kemal olmasaydı bu dizi buralara kadar gelemezdi.
Sana bir tavsiye; beğenmiyorsan git canımlı cicimli aşk dizileri izle her gün her kanalda var.
BŞAG 2 bölüm tertemiz izledim. Çöpün ötesine gidemez o dizi. Leyla için bile izlenmez.
AAOAOAOSOSOA KAVGADA SÖYLENMEZ LAN BU!
Ne gerçeği la?Okumadıysan sen bilirsin fakat yeniden dillendiriyorum: Gerçekler acıdır.
Kemal'i savunma bana haftaya daha da düşerseniz ( ya da çok düşerseniz) şaşırmayın.Ne gerçeği la?
İlk bölümlerde ki Kemal bu zamana kadar dursaydı ve o haliyle senaryo ona binseydi anlarım seni ama geri dönüşünden sonra kendini kanıtladı. Ülkenin -günümüzde ki- en yetenekli 10 oyuncusuna çok rahat bir şekilde girer Cansu Fırıncı yani Kemal karakterini canlandıran adam. İlk başlarda dümdüz kötü karakterken sonra espritüel-kötü karakter oldu. Diziyi 4-5-6-7-8-9-10-11 ay önce de o taşıyordu şimdi de o taşıyor. Diziyi onun taşıması dizinin kötü olduğunu zerrece kanıtlamaz. Aksine her hafta üstüne katarak devam etti dizi. Acıtan bir gerçek falan yok ortada. Ha sen iyilik meleği karakterleri seversin ona bir şey diyemem.
Veletler harici diziyi Kemal'in taşıdığı evrensel, nesnel ve bilimsel bir yargı. Savunma falan yok, ayrıca düşeceğimiz falan da yok.Kemal'i savunma bana haftaya daha da düşerseniz ( ya da çok düşerseniz) şaşırmayın.
İyice saçmalamalar o zaman dizinizle size.Veletler harici diziyi Kemal'in taşıdığı evrensel, nesnel ve bilimsel bir yargı. Savunma falan yok, ayrıca düşeceğimiz falan da yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?