Hiç de @vadikızı şahit nasıl izlerdim Kırgın Çiçekler'i senden de fan bir şekilde.
Tanımadığım insanla tartışmam ben@denizz19 @DiziTutkunu hopss ne oluyorda burda tartışmayın bakalım
Şimdi de izliyorsun mu hayır yoo? ŞAŞIRDIN HERHAL?Evet izliyordun şimdide izliosun ama sana göre şimdi iyi değil
Şimdi de izliyorsun mu hayır yoo? ŞAŞIRDIN HERHAL?
Şaka ya da dalga mı geçiyorsun ?Sen ne ara bıraktın diziyi
Şaka ya da dalga mı geçiyorsun ?
Olmamış mı ? peki öyle olsun.Hayır niye dalga geçeceğim unutmuşum ne zaman dalga geçtim seninle
Olmamış mı ? peki öyle olsun.
HİÇBİR anlamı yok bir kere attın o OLMAMIŞ ı şoke ettin beni neyse uzatmayalım.Bak ne şaka nede dalga diziyi bıraktığını unutmuşum tamam mı ablacım😉
HİÇBİR anlamı yok bir kere attın o OLMAMIŞ ı şoke ettin beni neyse uzatmayalım.
Yazına 10/10 veriyorum Haluk, lastik gibi uzattıkça uzattılar 2-3 reytinge düşmesi yakındır
,Çok İyi Bir Dizi Nasıl Mahvedilir? Örnek: KIRGIN ÇİÇEKLER!
İlk başlarda çok iyiydi her şey. Fakat sonradan sürekli ölümler, Kemal'in sürekli önde olması sanki başrol sanki senarist o kendini yazıyor karakterini yazıyor sürekli adam! Bir kere başrol olsa Kemal şu yukarıdaki resimde olurdu!
Mesude'nin bir anda çıkması da saçmalık çıkmamalıydı kesinlikle. Sürekli bir silah. Gereksiz dramlar. Türk polislerimizi sürekli salak göstermeler saf göstermeler!
İlk zamanlar heyecanla çok takip ederdim çok severdim ya bir bilseniz ama artık çok da sıradanlaştı. Şimdiki reytinglerine asla güvenmesinler zamanla o reytingi de reytingleri de işte eriyecektir. Neyse dizi bitsin 3. Sezon sakın olmasın çünkü olabilirmiş oyuncuları yeni çok daha kaliteli dizilerde görelim!
Emin ol Kemal Efsun'u geçti hem onla onu bir tutamazsın çok saçmaladın ağır olacak ama,
Şimdi biraz ağır olacak ama tam anlamıyla saçlamışsın @denizz19 a zaman zaman bende söylerim dizi saçmaladı diye. Bir açtığın konu 3 paragrafı geçmemiş ki bunu köşe yazısı olarak paylaşmışsın yani dizi yorumlarında paylaşılır anca. İkincisi dizide ölümler var diyorsun, ölüm olmazsa klişe derler hep aynı olay, ölecek gibi gösterip son anda hayata dönmesi gibi. Bunları geçtim, O Hayat Benim'de Efsun'un üzerinden gidiyor ama gel görki Efsun asıl başrol değil, Kemal'de dizinin başrolü ama asıl başrol o değil öyle düşün.
Kim olduğum çok önemli değil eski kullanıcı idim yeni adım oldu.Yazına 10/10 veriyorum Haluk, lastik gibi uzattıkça uzattılar 2-3 reytinge düşmesi yakındır
Emin ol Kemal Efsun'u geçti hem onla onu bir tutamazsın çok saçmaladın ağır olacak ama
hem yazı yazmayı senden öğrenecek değilim kendine gel rica ediyorum o kadar köşe yazarlık yaptım bilen bilir beni.Neyse yazını beğenmedim, köşe yazısı böyle olmaz.
hem yazı yazmayı senden öğrenecek değilim kendine gel rica ediyorum o kadar köşe yazarlık yaptım bilen bilir beni.
Anlamına göre dedim ben zaten neyse uzatmayalım fakat senin de bu tutumun çok yanlış.Yeni nickin hayırlı olsun. Yalnız biraz eleştiriye açık ol, kendime gelmem gereken bir durum yok çünkü kendimdeyim lafı anlamına göre söyle.