Çok İyi Bir Dizi Nasıl Mahvedilir? Örnek: KIRGIN ÇİÇEKLER!

Yazına 10/10 veriyorum Haluk, lastik gibi uzattıkça uzattılar 2-3 reytinge düşmesi yakındır

,
Şimdi biraz ağır olacak ama tam anlamıyla saçlamışsın
@denizz19 a zaman zaman bende söylerim dizi saçmaladı diye. Bir açtığın konu 3 paragrafı geçmemiş ki bunu köşe yazısı olarak paylaşmışsın yani dizi yorumlarında paylaşılır anca. İkincisi dizide ölümler var diyorsun, ölüm olmazsa klişe derler hep aynı olay, ölecek gibi gösterip son anda hayata dönmesi gibi. Bunları geçtim, O Hayat Benim'de Efsun'un üzerinden gidiyor ama gel görki Efsun asıl başrol değil, Kemal'de dizinin başrolü ama asıl başrol o değil öyle düşün.

Emin ol Kemal Efsun'u geçti hem onla onu bir tutamazsın çok saçmaladın ağır olacak ama

Yazına 10/10 veriyorum Haluk, lastik gibi uzattıkça uzattılar 2-3 reytinge düşmesi yakındır
Kim olduğum çok önemli değil eski kullanıcı idim yeni adım oldu.

hem yazı yazmayı senden öğrenecek değilim kendine gel rica ediyorum o kadar köşe yazarlık yaptım bilen bilir beni.

Yeni nickin hayırlı olsun. Yalnız biraz eleştiriye açık ol, kendime gelmem gereken bir durum yok çünkü kendimdeyim lafı anlamına göre söyle.

Yeni nickin hayırlı olsun. Yalnız biraz eleştiriye açık ol, kendime gelmem gereken bir durum yok çünkü kendimdeyim lafı anlamına göre söyle.
Anlamına göre dedim ben zaten neyse uzatmayalım fakat senin de bu tutumun çok yanlış.