Çok İyi Bir Dizi Nasıl Mahvedilir? Örnek: KIRGIN ÇİÇEKLER!

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,177
Puanı
1,060
Çok İyi Bir Dizi Nasıl Mahvedilir? Örnek: KIRGIN ÇİÇEKLER!

İlk başlarda çok iyiydi her şey. Fakat sonradan sürekli ölümler, Kemal'in sürekli önde olması sanki başrol sanki senarist o kendini yazıyor karakterini yazıyor sürekli adam! Bir kere başrol olsa Kemal şu yukarıdaki resimde olurdu!

Mesude'nin bir anda çıkması da saçmalık çıkmamalıydı kesinlikle. Sürekli bir silah. Gereksiz dramlar. Türk polislerimizi sürekli salak göstermeler saf göstermeler!

İlk zamanlar heyecanla çok takip ederdim çok severdim ya bir bilseniz ama artık çok da sıradanlaştı. Şimdiki reytinglerine asla güvenmesinler zamanla o reytingi de reytingleri de işte eriyecektir. Neyse dizi bitsin 3. Sezon sakın olmasın çünkü olabilirmiş oyuncuları yeni çok daha kaliteli dizilerde görelim!

Konuya verdin şukunu.

Buralar hep entry dolacak. Takipte kal.

Cevap net izleme.

Her dizinin senaryosu bozabilir hele ki Türk dizilerinde bu oldukça normal. Ayrıca başarı dediğin şey sunduğun senaryonun izleyici tarafından desteklenip desteklenmemesi ile doğrusaldır. O sebeple dizi izleniyor mu reyting alıyor mu tamamdır gerisi boş. Arka Sokaklar en yakın örneği kaç sezondur devam ediyor halk severek izliyor mu o zaman bitmiştir. Şu aşamada bakarsak bir sürü çöp dizi var sayayım. Bu Şehir Arkandan Gelecek - Kara Sevda - Hayat Bazen Tatlıdır bunlar en basit örnekleri.

Neyse yine söylüyorum izlemezsin olur biter 😉 Ben severek izliyorum 80.bölüme dayandık eleminizde boğulun

Son düzenleme:
Neyse yine söylüyorum izlemezsin olur biter 😉 Ben severek izliyorum 80.bölüme dayandık eleminizde boğulun

Arka Sokaklar'da aynı Kırgın Çiçekler hatta daha beteri bundan emin olabilirsin.
Bu Şehir Arkandan Gelecek'i ve Kara Sevda'yı sakın bir tutma Kırgın Çiçekler ile! İkisi de on milyon basar üstüne dizinin net.

Bende severek izliyorum eleştirdiğim kısımlar oluyor tabii mesela Kemala odaklı olmasına tepkim var mesudenin pat diye çıkması olmadı elbette ama ben yinede seviyorum dizimi 😉

Bende severek izliyorum eleştirdiğim kısımlar oluyor tabii mesela Kemala odaklı olmasına tepkim var mesudenin pat diye çıkması olmadı elbette ama ben yinede seviyorum dizimi 😉
Peki saygı duyuyorum ikinize de ama daha çok bozacaktır çok, deli edecek sizi beter bir şekilde diziniz.

İlla devam diyorsun çünkü o kadar bölüm olmuş diye bu çok yanlış çok bozduysa tabii bırakacaksın 1000 bölüm de olsa 10 bölüm de olsa.

İzlemek istiyorum ben valla devamını merak ediyorum seviyorum sıkılsam emin ol bırakırdım 😉

Kara Sevda cıvık aşk dizisi ötesi değil