Nisan değil, dizi kurtuldu kendisinden bence.Nisan'cım batan gemiden kurtarmış kendini.
Nisan değil, dizi kurtuldu kendisinden bence.Nisan'cım batan gemiden kurtarmış kendini.
Son Bölümde gördü babayı 😅😅😅'Son Yaz' en yakın zaman da gelecek iş olacağı için ve ben Çarşamba olacağını düşündüğüm için 'Zümrüdüanka' kesin biter diyorum. 'Çocukluk' bu oranlarda giderse yeni bir dizi gelene kadar gider gibi.
Bu arada abla müsait olunca şu sahneleri izle, çok iyiler.
"Baba, baba" başka dediği bir şey yok. Uyuz ediyor.
Dizinin reytingleri iç açıcı değil, bu durumda Nisan'cım batan gemiyi terketmiş oluyor.Nisan değil, dizi kurtuldu kendisinden bence.
Bu gittiği için reytingler yükselir haftaya, zaten dizide çok büyük duruyordu ve sırıtıyordu diğer çocukların arasında.Dizinin reytingleri iç açıcı değil, bu durumda Nisan'cım batan gemiyi terketmiş oluyor.
Büyük derken, Beren Gökyıldız'ın yanında hemde.Bu gittiği için reytingler yükselir haftaya, zaten dizide çok büyük duruyordu ve sırıtıyordu diğer çocukların arasında.
İkisi de aynı yaşta, ama Beren'den büyük duruyordu.Büyük derken, Beren Gökyıldız'ın yanında hemde.
Beren cılızsa Nisan'ın suçu ne?İkisi de aynı yaşta, ama Beren'den büyük duruyordu.
Beren yaşına göre bence normal, anormal olan Nisan yani Kübra.Beren cılızsa Nisan'ın suçu ne?
Sence...Beren yaşına göre bence normal, anormal olan Nisan yani Kübra.
İzliyorum tabi. Ali Kaan ve üvey anasını tokatlamak istiyorum.Beren'den sonra çocuk oyuncularda en önemli isimdi. Ama çıkması iyi oldu, iticiydi kendisi.
Dodo çıktı Bambi de çıkarsa cidden tadı kalmaz, dizi sadece Mavi ile de yürümez. Ama şuan Ayşegül - Mavi - Mahir üçlüsüne yoğunlaştılar. Bu arada izlemeye devam ediyor musun daha? 😱
Dizinin yorum konusunda yorumlarınız görmeyince bıraktın zannetmiştim.İzliyorum tabi. Ali Kaan ve üvey anasını tokatlamak istiyorum.
İticiliği konusunda haklısın.Beren'den sonra çocuk oyuncularda en önemli isimdi. Ama çıkması iyi oldu, iticiydi kendisi.
Dodo çıktı Bambi de çıkarsa cidden tadı kalmaz, dizi sadece Mavi ile de yürümez. Ama şuan Ayşegül - Mavi - Mahir üçlüsüne yoğunlaştılar. Bu arada izlemeye devam ediyor musun daha? 😱
Kadın'da az çok seviyordum ama burada diğer çocuklardan çok büyük duruyor ve onların arasında aşırı sırıtıyor. Ayrıca Altın Kelebek'ten sonra gıcık olmuştum kendisine.İticiliği konusunda haklısın.
Dodo çıktı mı? 😱
Aynı düşüncedeyim.Kadın'da az çok seviyordum ama burada diğer çocuklardan çok büyük duruyor ve onların arasında aşırı sırıtıyor. Ayrıca Altın Kelebek'ten sonra gıcık olmuştum kendisine.
Evet, 5. bölümde gitti.
Diziye renk katıyordu. Konuşurken alt yazı geçiyorlardı, o da çok iyiydi.Aynı düşüncedeyim.
Üzüldüm şimdi dizide olması gereken karakterlerdendi.
Aynen, diyalogları da çok iyiydi.Diziye renk katıyordu. Konuşurken alt yazı geçiyorlardı, o da çok iyiydi.
Keşke Doruk gelse Kadın'da ki.
'Son Yaz' en yakın zaman da gelecek iş olacağı için ve ben Çarşamba olacağını düşündüğüm için 'Zümrüdüanka' kesin biter diyorum. 'Çocukluk' bu oranlarda giderse yeni bir dizi gelene kadar gider gibi.
Bu arada abla müsait olunca şu sahneleri izle, çok iyiler.
"Baba, baba" başka dediği bir şey yok. Uyuz ediyor.
En yakında gelecek olan Son Yaz ile Deniz Çakır'ın dizisi var. Onun dışında Kanunsuz Topraklar var.He doğru ya Son Yaz dizisi var daha başka hangi dizisi vardı fox un emre izlicem inşAllah şu masumlarla ramoyu tamamlıyım da cnm