TV Çocuklar Ne Olacak?

xBUGRAx

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
11 Şubat 2012
Mesajlar
67,167
Reaksiyon puanı
19,807
Puanı
1,060
Konum
Stars Hollow
Çocuklar Ne Olacak 1. Bölüm İzle Full Tek Parça – İnternet Fatihi

Çocuklar Duymasın'ın başrolleri Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'un özel hayatlarında yaşadıkları nedeniyle diziden ayrılmalarının ardından Haluk ve Meltem'siz yoluna devam eden dizi, Star TV'de 'Çocuklar Ne Olacak?' adıyla 26 bölüm yayınlanmıştır.

Önce Pınar Altuğ diziden ayrılmış yerine Zeynep Tokuş dahil olmuştur. Daha sonra Tamer Karadağlı da özel hayatıyla olumsuz şekilde gündem olunca, seyirci tarafından yadırganan Zeynep Tokuş'la birlikte Tamer Karadağlı dizinin kadrosundan çıkarılmıştır.

Anne ve babaları iş için yurt dışına giden Duygu ve Emre, anneanneleri ve dedeleriyle yaşamaya başlar. Dizinin taş fırın erkeği rolünü bu sezon Mesut Akusta doldurmuştur. Diziye Mesut Akusta ve Seray Sever, Gönül ve Selami'nin komşuları olarak dahil olmuştur.

Dizinin final bölümüne o sıralar 'Yağmur Zamanı' dizisinde rol almasına rağmen Tamer Karadağlı konuk olmuş ve dizi 2010 yılına kadar ekranlara veda etmiştir.

Bu sezon ayrıca Light Selami rolüyle Özgür Ozan'ın ve Kötü Kadın Müzeyyen karakteriyle Ayşen Tekin'in rol aldıkları son sezon olmuştur...


FİNAL
 
  • Beğendim
Reactions: Forumdash