cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,600
- Puanı
- 1,060
Aynen her röpörtajda farklı şey söyleyeceğim demesinden ben de şüphelendim.Her röportajda sorulduğu için bıkmış belli ki. Başlayacağını düşünmüyorum, sadece espri yapmış
2 mesaj yazayım diye gelmiştim rastgele koymuştum onuEski kullanıcı adı: çocuklarduymasın
Hadi yeniler bilmez geçmişini de, biz biliriz. Biz de eskiyiz.2 mesaj yazayım diye gelmiştim rastgele koymuştum onuBu kadarını tahmin etmiyodum
Zaa mesaja bakkurtlar vadisinden kurtulduk şu diziden kurtulamadık vay arkadaş
Her röportajda sorulduğu için bıkmış belli ki. Başlayacağını düşünmüyorum, sadece espri yapmış
kurtlar vadisinden kurtulduk şu diziden kurtulamadık vay arkadaş
Oyuncular nasıl hala kabul ediyor bunu anlamıyorum.
Napolyon ne demiş?Oyuncular nasıl hala kabul ediyor bunu anlamıyorum.
Baş roller tiyatrocu ve hepsinin aktif oyunları vardı. Cidden şaşırıyorum.Başka teklif gelmiyorsa...
Tiyatro para kazandırıyor mu?Baş roller tiyatrocu ve hepsinin aktif oyunları vardı. Cidden şaşırıyorum.
Baş roller tiyatrocu ve hepsinin aktif oyunları vardı. Cidden şaşırıyorum.
Tiyatro para kazandırıyor mu?
İstedikleri kadar artırsınlar, para kazandırmaz ki tiyatro çok fazla. Bir şarkıcının sürekli konser vermesi gibi, tiyatrocunun da sürekli olarak turne yapması gerekiyor. Ayrıca tiyatro dediğin sanattır, sanatta da paraya bakılmaz. Televizyon yayınları para için yapılan şovlardır, esas nokta orada paradır. Şarkıcı nasıl televizyon programına katılıyor, televizyon programlarına jüri koltuğuna oturuyorsa; tiyatrocu da filmde ve dizide oynayabilir. Tiyatro yapan kişi çok büyük ticari kaygı gütmez ama dizi ve filmde ticari kaygı vardır. Tiyatronun maliyeti bir şekilde seyircilerle karşılanır ama dizi ve filmlerdeki maliyet kolay kolay karşılanmaz. Tiyatrocular da genel olarak para kazanmak için dizi ve filmlerde oynarlar.Biletler ucuz olsa neyse, çok pahalı. Şu dönemden sonra daha da artacaktır fiyatları.
Şaka mı bu? Oynamam diyordu şimdi ne oldu da oynayacak. Başlaycaklarsa sonunu da planlasın Birol Güven adam akıllı sonu olan dizisi yok. Her dizisini rezil duruma düşürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?