Şu Tutku'nun arkadaşı olan kız, Tutkuyu nasıl affetti, fragmanda araları pek iyiydi şaşırdım?birde rakiplerin hepsi aksiyonlu jet sosyete hariç komedi yok
Kanal d nin işi kanal d gülse birselin dizisini bitirdikten sonra komedi tuttturamıyor 4.sezonun 4 .bölümünde Pelinin emriyle bitti dizi hatırlıyorsundur finalsiz onun intikamını almaya çalışıyorJet Sosyete'nin peşini bırakmıyorlar, nasıl bir düşmanlıkları varsa anlamadım.
Biz nasıl bir diziyiz ya gerçekten hem gün-saat değiştirmemize rağmen 4 reyting alıyoruz hem de arkamızdan dizileri sürüklüyoruz. Canım biz.Beklediğim bir karar, Leke dizisi çarşambaya hazırlanıyor çünkü.Zalim İstanbul 1 Nisan'da yayında hayırlısıyla
kandırmış özür dilemiş bir daha yapmayacağım diye ama yalanmışŞu Tutku'nun arkadaşı olan kız, Tutkuyu nasıl affetti, fragmanda araları pek iyiydi şaşırdım?
Hemende affetmiş.kandırmış özür dilemiş bir daha yapmayacağım diye ama yalanmış
insanlar değişir diye ama yanıldı bu defa tolga şüphelendiHemende affetmiş.
Hatırlarsan ÇD pazar günü yayınlanıyordu, arkasından gelen sosyete bozuntusu olmuştu.Biz nasıl bir diziyiz ya gerçekten hem gün-saat değiştirmemize rağmen 4 reyting alıyoruz hem de arkamızdan dizileri sürüklüyoruz. Canım biz.Jet Sosyete'yi o kadar seviyor ki yalnız bırakamıyor.
Star'ın boş günü olmadığı için mecburen pazar olmuştu. Aksine ÇD 2. sezona pazar günü başlayacakken çarşambaya alındı yani kimin kimi takip ettiği ortada. Neyse bu diziye kuyruk diyeceğim bundan sonra. Temcit pilavı demekten sıkılmıştım iyi oldu.Hatırlarsan ÇD pazar günü yayınlanıyordu, arkasından gelen sosyete bozuntusu olmuştu.
Sosyete bozuntusundan daha fazla iş yaptı diye kıskanıyorsunStar'ın boş günü olmadığı için mecburen pazar olmuştu. Aksine ÇD 2. sezona pazar günü başlayacakken çarşambaya alındı yani kimin kimi takip ettiği ortada. Neyse bu diziye kuyruk diyeceğim bundan sonra. Temcit pilavı demekten sıkılmıştım iyi oldu.
Beklediğim bir karar, Leke dizisi çarşambaya hazırlanıyor çünkü.Zalim İstanbul 1 Nisan'da yayında hayırlısıyla
Ben ne kıskanacağım tırıs tırıs peşimizden giden o.Sosyete bozuntusundan daha fazla iş yaptı diye kıskanıyorsun
Bari çarpılmış Çarpışma'yı geçseymiş. Neyse Jet Sosyete'nin kuyruğu gelince sonuncu dizi olmaktan kurtulursunuz.JS demişken yine tekrardan mı izleyeceksin.
Üzerine uçarım. Yarın 12.30.Hiç izlemeyeceğim.
Olabilir bak bu dediğin, çünkü tepki vardı senaryoya.
Tepkiden korkuyorsalar öncelikle şunu getirmeselerdiseyirciyi kaçırmamak içindir ve rakiplerinden kaynaklı
senarist delirdiTepkiden korkuyorsalar öncelikle şunu getirmeselerdiBu diziyi bunun yüzünden bırakmıştım ?A
bana döndü
Beni taklit ediyor manasında diyor.Ne döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?