'Çocuklar Duymasın' Gün Değiştirdi!

Jet Sosyete'nin peşini bırakmıyorlar, nasıl bir düşmanlıkları varsa anlamadım. :A

Jet Sosyete'nin peşini bırakmıyorlar, nasıl bir düşmanlıkları varsa anlamadım. :A
Kanal d nin işi kanal d gülse birselin dizisini bitirdikten sonra komedi tuttturamıyor 4.sezonun 4 .bölümünde Pelinin emriyle bitti dizi hatırlıyorsundur finalsiz onun intikamını almaya çalışıyor

Beklediğim bir karar, Leke dizisi çarşambaya hazırlanıyor çünkü. :D Zalim İstanbul 1 Nisan'da yayında hayırlısıyla :bhr:
Biz nasıl bir diziyiz ya gerçekten hem gün-saat değiştirmemize rağmen 4 reyting alıyoruz hem de arkamızdan dizileri sürüklüyoruz. Canım biz. :bhr: :Z Jet Sosyete'yi o kadar seviyor ki yalnız bırakamıyor. :A

• Olmamış
Reactions: Yiğitt
Biz nasıl bir diziyiz ya gerçekten hem gün-saat değiştirmemize rağmen 4 reyting alıyoruz hem de arkamızdan dizileri sürüklüyoruz. Canım biz. :bhr::Z Jet Sosyete'yi o kadar seviyor ki yalnız bırakamıyor. :A
Hatırlarsan ÇD pazar günü yayınlanıyordu, arkasından gelen sosyete bozuntusu olmuştu. :A

Hatırlarsan ÇD pazar günü yayınlanıyordu, arkasından gelen sosyete bozuntusu olmuştu. :A
Star'ın boş günü olmadığı için mecburen pazar olmuştu. Aksine ÇD 2. sezona pazar günü başlayacakken çarşambaya alındı yani kimin kimi takip ettiği ortada. Neyse bu diziye kuyruk diyeceğim bundan sonra. Temcit pilavı demekten sıkılmıştım iyi oldu. :A

• Olmamış
Reactions: Yiğitt
Star'ın boş günü olmadığı için mecburen pazar olmuştu. Aksine ÇD 2. sezona pazar günü başlayacakken çarşambaya alındı yani kimin kimi takip ettiği ortada. Neyse bu diziye kuyruk diyeceğim bundan sonra. Temcit pilavı demekten sıkılmıştım iyi oldu. :A
Sosyete bozuntusundan daha fazla iş yaptı diye kıskanıyorsun :A