Sayın Gs'li dostum ne diyor bu..
Sayın Gs’li dostum kafayı yemiş bu...
Sayın Gs'li dostum ne diyor bu..
İkimize de kafayı takmışlar sayın Gs'li dostum..Sayın Gs’li dostum kafayı yemiş bu...
O hiç belli olmaz ama seçenekler arasında sende varsın tabiOha, sıradaki hedefin ben miyim? ?
Ben bundan iyisini yazmıştım ve beni eleştirdiler daha kötüsü çıktı @keremBenim için Çocuklar Duymasın 2014'te bitmişti zaten. Böylebir fiyaskoyu hatırlamak bile istemiyorum.@Harunnn60
Fox zamanı cidden iyiydi.Benim için Çocuklar Duymasın 2014'te bitmişti zaten. Böylebir fiyaskoyu hatırlamak bile istemiyorum.@Harunnn60
23 nisan 2014 te yazdığım eleştiri konusu olmuştu @Çiğdem biliyor Polat şaşmazdan eleştiri almıştı @Harunnn60 @keremFox zamanı cidden iyiydi.Komşuları ile kavgaları.
Bitmesi iyi oldu bence pompy23 nisan 2014 te yazdığım eleştiri konusu olmuştu @Çiğdem biliyor Polat şaşmazdan eleştiri almıştı @Harunnn60 @kerem
Benim yazdığım vardı 23 nisan 2014 te
23 nisan 2014 te yazdığımda bahsediyorum besikkertmesi meltem kaçırmıştı
5 yıl önceki senaryonu nasıl hatırlıyorsun.23 nisan 2014 te yazdığımda bahsediyorum besikkertmesi meltem kaçırmıştı
Hangisi iyiydi besikkertmesimi5 yıl önceki senaryonu nasıl hatırlıyorsun.
Tutku konusu iyiydi.Hangisi iyiydi besikkertmesimi
Tutkumu
@Çiğdem hangisini secerdi ve kerem @Harunnn60Tutku konusu iyiydi.Geçen sene diziyi ayağa kaldırdıBu sene pek etkili olamadı sanırım
@kerem geçen sene izlememiş.@Çiğdem hangisini secerdi ve kerem @Harunnn60
Benim yazdığımda karşılaştırdıklarinda
Finali beraber izleyelim.Bence @pompy Tutku'yu Halkın Polisi'ne transfer etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?