Sayın Gs'li dostum ne diyor bu..
Sayın Gs’li dostum kafayı yemiş bu...
Sayın Gs'li dostum ne diyor bu..
İkimize de kafayı takmışlar sayın Gs'li dostum..Sayın Gs’li dostum kafayı yemiş bu...
O hiç belli olmaz ama seçenekler arasında sende varsın tabiOha, sıradaki hedefin ben miyim? ?
Ben bundan iyisini yazmıştım ve beni eleştirdiler daha kötüsü çıktı @keremBenim için Çocuklar Duymasın 2014'te bitmişti zaten. Böylebir fiyaskoyu hatırlamak bile istemiyorum. @Harunnn60
Fox zamanı cidden iyiydi. Komşuları ile kavgaları.Benim için Çocuklar Duymasın 2014'te bitmişti zaten. Böylebir fiyaskoyu hatırlamak bile istemiyorum. @Harunnn60
23 nisan 2014 te yazdığım eleştiri konusu olmuştu @Çiğdem biliyor Polat şaşmazdan eleştiri almıştı @Harunnn60 @keremFox zamanı cidden iyiydi. Komşuları ile kavgaları.
Bitmesi iyi oldu bence pompy iyice konular karman çorman olmuştu @kerem23 nisan 2014 te yazdığım eleştiri konusu olmuştu @Çiğdem biliyor Polat şaşmazdan eleştiri almıştı @Harunnn60 @kerem
Benim yazdığım vardı 23 nisan 2014 teBitmesi iyi oldu bence pompy iyice konular karman çorman olmuştu @kerem
23 nisan 2014 te yazdığımda bahsediyorum besikkertmesi meltem kaçırmıştı
5 yıl önceki senaryonu nasıl hatırlıyorsun.23 nisan 2014 te yazdığımda bahsediyorum besikkertmesi meltem kaçırmıştı
Hangisi iyiydi besikkertmesimi5 yıl önceki senaryonu nasıl hatırlıyorsun.
Tutku konusu iyiydi. Geçen sene diziyi ayağa kaldırdı Bu sene pek etkili olamadı sanırımHangisi iyiydi besikkertmesimi
Tutkumu
@Çiğdem hangisini secerdi ve kerem @Harunnn60Tutku konusu iyiydi. Geçen sene diziyi ayağa kaldırdı Bu sene pek etkili olamadı sanırım
@kerem geçen sene izlememiş. Sen anlat istersen konuyu. .@Çiğdem hangisini secerdi ve kerem @Harunnn60
Benim yazdığımda karşılaştırdıklarinda@kerem geçen sene izlememiş. Sen anlat istersen konuyu. .
Finali beraber izleyelim.Bence @pompy Tutku'yu Halkın Polisi'ne transfer etsin.