Vefasız dediler diye sinirlenmişSanki çok iyi oyuncu da havalara girmiş farklı şey deneyecem diye. Kimse izlemez bile, klasik ÇD dizisi dışında hiçbir yapımcı da almaz.![]()
Çocuklar duymasınla var olmamış ondan öncede varmış
Vefasız dediler diye sinirlenmişSanki çok iyi oyuncu da havalara girmiş farklı şey deneyecem diye. Kimse izlemez bile, klasik ÇD dizisi dışında hiçbir yapımcı da almaz.![]()
Tabi canım, kesin öyledir deseydin.Vefasız dediler diye sinirlenmiş![]()
![]()
@xBUGRAx
Çocuklar duymasınla var olmamış ondan öncede varmışDünyaya gelmeden önce başlamış sanırım dizilerde oynamaya
![]()
![]()
Hhaha Ayy sankı karşılıklı konusuyoruz ayoll desem ne olacakTabi canım, kesin öyledir deseydin.Şu an niye yok peki, yıllardır niye yok...
Ben mi
Aaa evet sankı izliyormus gibi yazmıssında tekrar bataklığamı bulaştı dedimBen mi
Olsun sen de, faydası olurHhaha Ayy sankı karşılıklı konusuyoruz ayoll desem ne olacak![]()
![]()
![]()
hahah yok cnmAaa evet sankı izliyormus gibi yazmıssında tekrar bataklığamı bulaştı dedim![]()
![]()
![]()
Şimdide pll dizisinden A karakteri gibi birisi çıkmış gece lakaplı Meltemi korkutuyor telefonlahahah yok cnmGeçen sene senle izliyordum tutku olayları çok uzayınca bıraktım
Birde 2 saat sürüyor çekilmiyor
![]()
Aldatma olayları var mı gene pekiŞimdide pll dizisinden A karakteri gibi birisi çıkmış gece lakaplı Meltemi korkutuyor telefonla![]()
![]()
@xemrexxx @Forumdash @mrt-06
Gerçekten bir komediŞimdide pll dizisinden A karakteri gibi birisi çıkmış gece lakaplı Meltemi korkutuyor telefonla![]()
![]()
@xemrexxx @Forumdash @mrt-06
Doğru ben entirika katıyorum bunlar korku gizem gibi yapmışlar sanırımSen böyle yazmaZsın
Bitip tekrar komediyle geri başlamalılar4-5 bölümde havası sönen efsane dizi![]()
2018 den beridir izlemiyorum 2017 ocakta vedalaşmıştımSenin de hiç sevmediğin konular he![]()
Seni niye etiketledi acepHiç bi fikrim yok. Bİr bölümüne dahi bakmadım Kanal D'de![]()