Kanal D Çocuklar Duymasın - Dizi Yorumları (2017)

Son düzenleme:
Bu gün izlemeyi düşündüm ama bazı sahnelerinden çok sıkılıp çeviriyordum :( sadece Hüseyin, Şükrü ve Emine sahneleri bana keyif verdi. Beton Orçun ve bu süslü de ne oluyor? Alacaksın Havuç'u yanınada Teyo ve Basri'yi bak bakalım reytingler nasıl yükseliyor.

Komedi dizisi olmuş sana dram dizisi. Fragmanı izledim bildiğin entrika başkada bir şey yok. Eskiden böyle değildi.

Bu gün izlemeyi düşündüm ama bazı sahnelerinden çok sıkılıp çeviriyordum :( sadece Hüseyin, Şükrü ve Emine sahneleri bana keyif verdi. Beton Orçun ve bu süslü de ne oluyor? Alacaksın Havuç'u yanınada Teyo ve Basri'yi bak bakalım reytingler nasıl yükseliyor.

Komedi dizisi olmuş sana dram dizisi. Fragmanı izledim bildiğin entrika başkada bir şey yok. Eskiden böyle değildi.
artık komedi tutmuyor dostlar Mahallesiyle bende entrika yazmayı sevmiyorum ama bende televizyona dizi yapınca ben bunları yapacaksam iş zor bir tek sihirle olmuyor
@papuleoo mesela bunu keşke şunu mesela bir cadı sadığa aşık oluyor sihirini kullanmıyor kadınlığını kullanıyor perileri oyalamak için sihrini kullansa @papuleoo @S.G.A.T. artık yeni dizi çağı böyle

artık komedi tutmuyor dostlar Mahallesiyle bende entrika yazmayı sevmiyorum ama bende televizyona dizi yapınca ben bunları yapacaksam iş zor bir tek sihirle olmuyor
@papuleoo mesela bunu keşke şunu mesela bir cadı sadığa aşık oluyor sihirini kullanmıyor kadınlığını kullanıyor perileri oyalamak için sihrini kullansa @papuleoo @S.G.A.T. artık yeni dizi çağı böyle
Tamam doğru diyorsun ama ben demiyorum illaki komedi olsun. Ama sen komedi dizisini drama çevirmeye çalışıyorsun. Birol Güven çok seviyorsa Dramı yapacak bir dram dizisi yoluna bakacak. Güzelim efsane komedi dizisine karışmayacak. Eskiden de Haluk ve Meltem boşanmak isterlerdi ama maksimum 2-3 bölüm olurdu onda da araya başka kadın veya erkek girmezdi üstelik komedi yönü eksik kalmazdı. Şuan ki durum çok farklı.

hepsi tutkudan kaynaklı haluk tam gerçeği öğrenecekti Tutku günlüğü aldı kaybetti @serhatt @Polat Şaşmaz merak ettim bir bakıyım dedim Tutku geldi diziye 1 bölüm sonra

@Çiğdem- @Harunnn60 Tutku ve Meltem arasında savaş büyüyor ortalık karışıyor @S.G.A.T.

Çok uzattılar iyice sıkıt gerçekten..
Bugünle birlikte izlemedim bölüm sayısı 3 e çıktı :A :A :A

Yemekteyiz gibi bundan da soğudum reyting için diziyi başka bir dizi yaptılar en sevmediğim şey diziyi başka bir diziye çevirmeleri :A @Yiğitt @xBUGRAx