Tutku olayları güzeldi sonrası sıktıBeğenilmeyen forum senaryosu kanal d de çıktı ortaya
Tutku olayları güzeldi sonrası sıktıBeğenilmeyen forum senaryosu kanal d de çıktı ortaya
böyle foruma yazdım böyle bir senaryoyuTutku olayları güzeldi sonrası sıktı![]()
Ben yazmıştım böyle bir çocuklar duymasın @Polat ŞaşmazDefolsun gitsin bi daha dönmesin. 2012'deki Atv bölümlerinde kaldım. Ah ah koskoca dizi ne hale geldi
böyle foruma yazdım böyle bir senaryoyu
Hep pompyden çalıyorlarTutku olayları güzeldi sonrası sıktı![]()
23 Nisan 2014 te yazdım @ÇiğdemHep pompyden çalıyorlar ?A![]()
23 Nisan 2014 te yazdım @Çiğdem
Allahtan kanal d seviyorsun yoksa telif davalarıyla @Yiğitt i zora sokardınHep pompyden çalıyorlar ?A![]()
polat şaşmaz beğenmemişti
Gerçekte de tutmadı cnm boş verpolat şaşmaz beğenmemişti
Forumda devam ettirebilseydim ardından öyle bir kanun çıktı yiğit beğenmemişti ama kanal d de böyle bir konuyla geldi dizi Ama kanal d ye çocuk dizisi yazarsam bende aynısını yapmam lazım Yalan dünyadan sonra gitti seyircileri silah sokmadan becermeye çalışacam @ÇiğdemGerçekte de tutmadı cnm boş ver![]()
Komediye silah girmesin bencede ama sen bomba patlatmadan duramazsınForumda devam ettirebilseydim ardından öyle bir kanun çıktı yiğit beğenmemişti ama kanal d de böyle bir konuyla geldi dizi Ama kanal d ye çocuk dizisi yazarsam bende aynısını yapmam lazım Yalan dünyadan sonra gitti seyircileri silah sokmadan becermeye çalışacam @Çiğdem
onuda durdurmaya çalışacam ama Kanal d de olabilirmi bilemedim Yalan dünya 4 .sezonunda 4.Bölümünde yayından kaldırılınca komedi seyircileri kaçtı kanal d denKomediye silah girmesin bencede ama sen bomba patlatmadan duramazsın ?A![]()
Var mı televizyona koymayı düşündüğün bir dizi çalışmanonuda durdurmaya çalışacam ama Kanal d de olabilirmi bilemedim Yalan dünya 4 .sezonunda 4.Bölümünde yayından kaldırılınca komedi seyircileri kaçtı kanal d den
varda tutarmı tutmazmı bilmiyorum bir tane taksi dizisi bir tanesi fantastikVar mı televizyona koymayı düşündüğün bir dizi çalışman![]()
İnsanlar fantastik dizi istiyor cnm Sihirli Annem gibi bir dizi yazarsan bence tutarvarda tutarmı tutmazmı bilmiyorum bir tane taksi dizisi bir tanesi fantastik
biraz dramda varİnsanlar fantastik dizi istiyor cnm Sihirli Annem gibi bir dizi yazarsan bence tutarYoutubelerde sihirli dizileri izlemeye başladılar
![]()
Dramda olur bir aile dizisi yap öyle okulluda olabilir Acemi Cadı gibi ama önce ana konuyu bul tabibiraz dramda var
bir tane vardı forumda yayınlamıştımDramda olur bir aile dizisi yap öyle okulluda olabilir Acemi Cadı gibi ama önce ana konuyu bul tabi![]()