Sihirli HAYATLAR Çarşambaydıİyice kafam karıştı
Salıya aldım
Çocuktan kaynaklı ikiside sihirli dizi diye @Çiğdem
Sihirli HAYATLAR Çarşambaydıİyice kafam karıştı
İyice kafam karıştı
Reyting hamlesi işte sen anlamıssın ayoll
Çok iyi fikir alıp götürsünler dahada getirmesinler zaten gözü hep yukardaydı rahmetlinin deriz @xemrexxx ile helvasını yerken @serhatt ınÇocuk 18.Bölüm Fragmanı
@serhatt a büyük tuzak irlandada bir kız dansla dans etmek zorunda kalır dansı kabul etmezse kötü periler onu dünyadan alıp yukarıya götürecek bir şey olmaz diye ayaklar dans ederken kızın ve erkeğin ayağına sürtünerek ve danslarının sonu gözleri kapanır bir anda havai fişekler patlar serhatın dans ettiği kız hamile kalmıştır
çünkü onların dansın sonunda kızla beraber yatmak zorunda
Serhat evlenmezse bebek başka aileye bebeğin anne ve babasını öldürmek zorundalardır
onları toprağa canlı canlı gömüp
Serhat büyük tehlikede serhat bu işten nasıl kurtulacak @Çiğdem @serhatt
dans edecek düşmanı var bir kız erkeğin tarafını tutup erkeği kurtarmış kızda bunu öğrenmiş şimdi intikam istiyor ismi bu kız tam bir felaket lakabı felaket @Çiğdem
kızın eniyi arkadaşı en iyi arkadaşının sevgilsiyle buluşuyor serhat erkeği kurtarıyor haberi alınca
Ayy bi kızla dans etmek mi 😱 gerçekten ölüm sebebi
Geleceği varsa göreceği de var ecünnünün
düşmana nediyorsun lakabı felaket intikam istiyor
Eşgali belirsiz hayalet gibi kimse eşgalini bilmiyor görünmüyor hiç bir yerdeGeleceği varsa göreceği de var ecünnünün
Gösteririm ben ona felaketidüşmana nediyorsun lakabı felaket intikam istiyor
Benden uzak olsunEşgali belirsiz hayalet gibi kimse eşgalini bilmiyor görünmüyor hiç bir yerde
eşgali yok hayalet gibi benim böyle düşmanlar yazmam meşhurdur çok iyi saklanıyor tam bir avcı @serhattGösteririm ben ona felaketi
senaryo bana bağlı @serhatt sihirli hayatları boykot edersen @Harunnn60 selim tarafından vurulmuştuVız gelir bana
@Çiğdem in ölmeyişini boykot ediyorum diziyi değilsenaryo bana bağlı @serhatt sihirli hayatları boykot edersen @Harunnn60 selim tarafından vurulmuştu
@Çiğdem @serhatt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?