Aykut kocaman oynamış yada Konyaspor'un başkanı taraftar çekebilmek için en iyi yol tarihtirErtuğrulla ne alakası varkı formanın
Fenerbahçeye bulaşinca sıkıntı yaşanıyor örneğin bein sports
Aykut kocaman oynamış yada Konyaspor'un başkanı taraftar çekebilmek için en iyi yol tarihtirErtuğrulla ne alakası varkı formanın
Beter olunErtuğrulumu rezil etmişler bu ne 😱😱😱 @xemrexxx @Forumdash @sokak sanati @mrt-06 @kerem @Forumdash @serhatt
Geçen konuda konuştuğumuz parlaktı evetGeçen konuda konuştumuz zibidiydi sanırım
Hanzo sınıfından zibidi sınıfına fikrimi değiştirmiştim daha ne istiyorsunGeçen konuda konuştuğumuz parlaktı evet
bence forma tanıtımında acilen bir hamle yapması lazım büyük takımların @ÇiğdemHanzo sınıfından zibidi sınıfına fikrimi değiştirmiştim daha ne istiyorsun
kız senin fikrini kim takar defol şurdanHanzo sınıfından zibidi sınıfına fikrimi değiştirmiştim daha ne istiyorsun
@xemrexxx Senin koca kafalar hortluyor artık pompyın en büyük fanı olursun @serhatt @Harunnn60 @ForumdashDinç kaya Padişah olup dünyaya hükmetmek
Bunun haberini alamayan
Sihir denetleme kurulu
Tesadüf eseri Doğan'ların karşısına çıkar
Destur Melike sultan hazretleri diye
Hürrem sultanın yüzüğü ve tacı vardı
Dinç kayanın haremi vardır
Mektup bulan polisler
Ben kanuni sultan süleyman hakkım olanı geri almaya geldim
Kanuni Sultan süleyman hortladımi
Hürrem sultan ve haremdekiler ve
Kanuni Sultan süleymanın ekibi hortladılar mı
Çocuk Korkutucu bölümüyle Pazartesi saat 20 de
@Çiğdem @vadikızı
bugün bir misafirliğe gideceğim için gecikebilir bölüm yada yarın olabilir @ÇiğdemSen bulursun cnm
Yok cnm o kadar da değil
@pompy Diyorsa doğrudurYok cnm o kadar da değil