Eskiden 56kb çevirmeli modemde mp3 indirirken öyle yapardım, hey gidi günler heyyyy..Ahh ahh az mı bilgisayari açık bırakıp TV ye baktik oyun insin İnternet yavaslamasin diye![]()
Eskiden 56kb çevirmeli modemde mp3 indirirken öyle yapardım, hey gidi günler heyyyy..Ahh ahh az mı bilgisayari açık bırakıp TV ye baktik oyun insin İnternet yavaslamasin diye![]()
Eskiden 56kb çevirmeli modemde mp3 indirirken öyle yapardım, hey gidi günler heyyyy..
Ev telefonunun kablosunu çıkarıp bilgisayar kasasına taktığımız ve "telefon faturası ne kadar gelecek acaba?" diye düşündüğümüz o efsane günlerEskiden 56kb çevirmeli modemde mp3 indirirken öyle yapardım, hey gidi günler heyyyy..
Daha çok uzaylı aracının frekansına karışıyormuş gibi bir sesti benceBu sesi hic unutamam yemin olsun unutamam @RüzgarGülü
Bazen düsünüyordum, baglanti icin Cin'e ugrayip, Amerika üzerinden bana mi geliyordu da arada bir kopuyordu diye.
Daha çok uzaylı aracının frekansına karışıyormuş gibi bir sesti bence![]()
Ben bir gece önceden açık bırakıp uyumaya gittiğimi ertesi sabah yüklenmeye az kaldığını bile hatırlıyorumAhh ahh az mı bilgisayari açık bırakıp TV ye baktik oyun insin İnternet yavaslamasin diye![]()
GTA 5 i uzun beklemiştim onu hatırladım 100 küsur GB diBen bir gece önceden açık bırakıp uyumaya gittiğimi ertesi sabah yüklenmeye az kaldığını bile hatırlıyorum3-4 gb lik bir oyunsa televizyon izlerken yüklüyor güzel oluyor öyle
![]()
Güzel nostalji olurGTA 5 i uzun beklemiştim onu hatırladım 100 küsur GB di
Aklıma geldi indirip oynasam mi GTA 5
100 küsur GB. Olması pek iç açıcı değilGüzel nostalji olurgta 6 çıkmadan önce hafıza tazelemek fena olmaz.