bu yaz baya benlik diziler var.@Billy Kane yeni dizin geliyor![]()
bu yaz baya benlik diziler var.@Billy Kane yeni dizin geliyor![]()
Buna bende bakarımbu yaz baya benlik diziler var.en merakla beklediklerim bu dizi ile mutluluk.
evet. daha önce denenmemiş bi iş olacak gibi. öğrenci yurdunda geçen bi hikaye. bayılırım lise- üniversite dizilerine.Oda gençlik dizisi mi ?![]()
Tmm bakarim onadaevet. daha önce denenmemiş bi iş olacak gibi. öğrenci yurdunda geçen bi hikaye. bayılırım lise- üniversite dizilerine.senarsitlerde sağlam. her türlü izlenir yani.
![]()
bide kırgın çiçekler var. küçük sırlar tadında gençlik dizisi olacakmış.Tmm bakarim onada![]()
Yok artık bakmam o kadarbide kırgın çiçekler var. küçük sırlar tadında gençlik dizisi olacakmış.![]()
kiraz mevsimi demişken 39. bölüm enfes olmuş. izle izle doyamadım sen izlemişmiydin?Yok artık bakmam o kadarsen bunlara başlayınca Kirazı unutma sakın
![]()
Aa sen degilmiydin ekin foxtan ayrilmasin sonraki dizisi tutar diyen fox bir Jön daha yaratti diyenNOT defterine biraz bakmıştım ama sevmemistim. Pek mutsuz olmadım o nedenle Fox'tan ayrılmasına.@cookies
Demiştin lo arastırtma bana not defterinin konularınıYok öyle dememisimdir ben.![]()