Star Çilek Kokusu - Dizi Yorumları

İlk bölümüne baktım sonra bakamadım ordan hatırlıyorum sende izle istersen. :A :F
senin bakmadığın şeye ben neden bkayım beee rising star izliyormusun bence formatı o ses türkiyeden daha eğlenceli yavas yavas yükselmeyede başladık ab gurubunda geçenelrde 3.olmuşuz :A:A:A

Bakıyorum ona güzel format haftaya yorum yaparım konuya. :A
acun hiççç 2.sezonu beklemesin kış aylarında hemen juriyi ilk sezon bitmeden değiştirsin musti dısındakı 3 kişininde değişmesi lazım kış sezonunda bir şanzımız olur insanlar jurilerden inanılmaz rahatsız bu programın en eksik yönüde bu zaten musti dışındakılerde iş yok :F:F:F

acuarmı. :n hiççç 2.sezonu beklemesin kış aylarında hemen juriyi ilk sezon bitmeden değiştirsin musti dısındakı 3 kişininde değişmesi lazım kış sezonunda bir şanzımız olur insanlar jurilerden inanılmaz rahatsız bu programın en eksik yönüde bu zaten musti dışındakılerde iş yok :F:F:F
Değiştirsin evet ama Acunda o kafa varmı. :F :F

Bölüm genel anlamda durgundu. Ama ben Medcezir gibi durgun (çoğunlukla) bir diziyi 2 sezon boyunca izlemiş birisiyim o kadarda sıkılmadım :) Bu arada reytingler düşünce öpüşmeye ve tişört ıslatmaya sarılmış diyen arkadaşlar bu bölüm en az 2-3 hafta önce çekildi. Fragmanda bölümün hemen ardından verildi. Reytingler ise saat 10'dan sonra açıklandı.Biraz doğru tespit yapında haklısınız diyelim sizlere. Zaten durgun bölüm olduğunu kabul ediyor izleyenler. :D

Bölüm genel anlamda durgundu. Ama ben Medcezir gibi durgun (çoğunlukla) bir diziyi 2 sezon boyunca izlemiş birisiyim o kadarda sıkılmadım :) Bu arada reytingler düşünce öpüşmeye ve tişört ıslatmaya sarılmış diyen arkadaşlar bu bölüm en az 2-3 hafta önce çekildi. Fragmanda bölümün hemen ardından verildi. Reytingler ise saat 10'dan sonra açıklandı.Biraz doğru tespit yapında haklısınız diyelim sizlere. Zaten durgun bölüm olduğunu kabul ediyor izleyenler. :D
Ağzı olan konuşuyor zaten. :A

Yusuf nasıl yapar bunu bana? :(

Hiç bir şey diyemiyorum şu an. 😱 :T

Ben varken başkası mı? 😱 Bu tercih kabul edilemez. :T:
Ülkede o kadar olay varken Yusuf'un tercihleri beni ilgilendirmiyor, ama bunun için depresyona girmeye gerek yok. Belki de konuşulsun diye ortaya atılmış bir iddiadır. Yine de şok olmana şaşırdım açıkçası. :A